Kraliçe VakıfBank 3-0

Kraliçe VakıfBank 3-0

SPOR Haberleri

İlk iki seti zorlanmadan kazanan VakıfBank 3. sette de müthiş bir geri dönüşe imza attı

Voleybol Spor Toto Kadınlar Şampiyonlar Kupası'nı Fenerbahçe Grundig'i 3-0 yenen Vakıfbank kazandı. Geçen yıl da kupayı müzesine taşıyan VakıfBank skorer oyuncuları Gözde ve Elitsa'nın sayıları ile ilk seti 25-20 kazandı. İkinci sette Eda ve Kim ile sayılar bulan F.Bahçe, VakıfBank blokları karşısında çare üretemedi. Gözde-Bahar ikilisiyle etkili olan VakıfBank seti 25-18 kazanarak durumu 2-0 yaptı. Karşılıklı sayılarla geçilen üçüncü sette hücum ritmini iyi yakalayan Fenerbahçe ilk teknik molayı da 8-6 önde geçti. Setin son bölümüne blokaut sayılar alarak 23-17 önde giren Fenerbahçe, müthiş bir geriye dönüş yapan VakıfBank karşısında oyundan düştü. Üst üste sayılar kazanan VakıfBank bu seti de 25-23 kazanarak maçtan 3-0 galip ayrılan taraf oldu. nbsp;
Kraliçe VakıfBank 3-0
VakıfBank'ta, Gözde Sonsırma maçın en değerli oyuncusu seçildi. VakıfBank'a kupa ve madalyalarını, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TVF Başkanı Özkan Mutlugil takdim etti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...