Kraliçe Fener

Kraliçe Fener

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler çekişmeli maçta VakıfBank'ı yenerek zafere uzandı

TVF Başkent Salonu'nda oynanan Spor Toto Şampiyonlar Kupası maçında VakıfBank'ı 3-2 yenen F.Bahçe zafere uzandı. Lig şampiyonu Fenerbahçe, Türkiye Kupası finalisti VakıfBank önünde ilk seti 25-20 galip bitirdi. İkinci sete kötü giren Fener, Kim'in sayılarıyla oyuna tutunmaya çalışsa da VakıfBank 25-19'luk üstünlükle eşitliği sağladı: 1-1. Üçüncü seti 25-17'yle rahat alan VakıfBank 2-1 öne geçti. Dördüncü sete çok etkili giren sarı-lacivertliler 25-14'lük üstünlükle maçı final setine taşıdı: 2-2. Bu setin ilk sayısını alan taraf Fenerbahçe oldu. Karşılıklı sayılarla geçen karşılaşmada (8-6) saha değişimine giden Fener skoru 10-6'ya getirdi. Molaya giden Vakıfbank antrenörü Giovanni Guidetti takımını toparlamaya çalışsa da, F.Bahçe'nin etkili oyununu durduramadı: 12-7. Gözde'nin hücumda bulduğu sayılarla ayakta kalmayan çalışan VakıfBank Kim'in önderliğinde rakibinin üstün oyununa ayak uyduramadı. Seti 15-8, maçı da 3-2 kazanan F.Bahçe şampiyonluğa uzandı.

Kraliçe Fener

ANKARA'DA TEK VÜCUT

Maç öncesinde iki takım da sahaya “Terörü lanetliyoruz” pankartlarıyla çıktı ve Ankara'da yaşanan patlama sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.  Ayrıca oyuncuların formalarında siyah kurdele yer aldı. Ankara polisinin yoğun güvenlik önlemleri aldığı karşılaşmayı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la birlikte yöneticiler Mithat Yenigün, Nihat Özbağı ve Hakan Dinçay da izledi. 



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...