Kosova, Hırvatistan maçından umutlu

Düzenleyen:
Kosova, Hırvatistan maçından umutlu

SPOR Haberleri

Türkiye ile 2018 Dünya Kupası I Grubunda yer alan Kosova’da Dünya Kupası finallerinin primi; 100 bin Euro (342 bin TL) olarak duyuruldu. Kosova ile Hırvatistan, bu akşam saat 21:45'te karşılaşacak

Geçtiğimiz yaz ayının başında FIFA üyeliğine kabul edilen ve ardından 2018 Dünya Kupası Grup Elemeleri’nde I Grubu’na katılan Kosova’da finallere gitmenin primi şimdiden açıklandı. Kosova Meclis Başkanı Kadri Veseli, Rusya’da düzenlenecek olan şampiyonaya milli takımın katılması durumunda, oyunculara kişibaşı 100 bin Euro (339.869 TL) dağıtılacağını açıkladı.

İlk maçında deplasmanda Finlandiya ile 1-1 berabere kalan Kosova’da Veseli, yarın sahalarında Hırvatistan’la karşılaşacak olan takımı ziyaret etti. Üzerinde Kosova yazan montla futbolcuları selamlayan Veseli, Hırvatistan maçı için başarı dileklerinde bulunurken, onları motive etmek için de bu prim vaadinde bulundu.

Hırvatistan'ı ağırlayacak

Türkiye'nin İ Grubundaki rakipleri Kosova ile Hırvatistan, bu akşam saat 21:45'te Loro Borici Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...