Koş Beşiktaş koş! Kartal, Ismael ile yerinde duramayacak

Koş Beşiktaş koş! Kartal, Ismael ile yerinde duramayacak

SPOR Haberleri

Takımlarını ortalama 124-125 km koşturan Fransız teknik adam, bütün oyuncuların aynı seviyede olması için transferlerin gecikmemesini istedi.

MURAD TAMER

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael, Süper Lig’e damga vurup renk katacak gibi gözüküyor. Birbirlerinden kopmayan bir ekiple çalışan Fransız teknik adamın en önemli özelliklerinden birisi takımlarını koşu mesafelerinde lider yapması. Son olarak İngiltere’de West Bromwich ile 125 kilometre ortalama koşu mesafesi yakalayan 46 yaşındaki çalıştırıcının formülü çok çalışmak. Valerien Ismael’in antrenmanları, çok ağır olmasıyla meşhur. Fransız hoca bunun karşılığını rakiplerine nefes aldırmamakla veriyor.

TOPU TUTMAYIN

Takım hâlinde pres yaptıran Ismael, topu da fazla kullanmayan bir anlayışa sahip. Yapılan baskılı pres ile kapılan topların ayakta çok az tutulup hücum bölgesine gönderilmesini isteyen Fransız teknik adam, savunmaları hazırlıksız yakalamayı amaçlıyor. Öte yandan Valerien Ismael’in, Beşiktaş’la görüşmesinde ilk olarak transfer şartını ortaya koyduğu öğrenildi. Genç teknik adam, takımın sezon öncesi kondisyon yüklemesine çok önem veriyor ve bütün oyuncuların fizik olarak aynı seviyede olmasını istiyor.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...