Korkmaz: Bir puan da iyidir

Korkmaz: Bir puan da iyidir

SPOR Haberleri

Bülent Korkmaz da maçın ilk 10 dakikasında taraftarın ve Torku Konyaspor'un baskısı altında kaldıklarını kaydetti.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz da maçın ilk 10 dakikasında taraftarın ve Torku Konyaspor'un baskısı altında kaldıklarını kaydetti.

Daha sonra oyuna ortak olduklarını dile getiren Korkmaz, "İlk yarının sonlarına doğru yine oyun alevlenince penaltı pozisyonu oldu ancak penaltı pozisyonunu incelemek lazım. Benim tereddüdüm var" dedi.

Korkmaz, ilk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını vurgulayarak, "İkinci yarı oyuncularım gerçek karakterlerini ortaya koydu. Top bizde olduğunda futbol oynayan ve futbolun güzelliklerini sergileyen bir takım olduk. Birinci haftadan beri hep iyi oynayarak geldik. Bu zorlu deplasmanda 1 puan almak da önemliydi. Oyuncularımı kutluyorum. Bu futbolumuzun üzerine çıkıp, kazanmamız gerekiyor. Bunu da başaracağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...