'Kopenhag zavallı bir Galatasaray'ı yendi'

'Kopenhag zavallı bir Galatasaray'ı yendi'

SPOR Haberleri

İspanyol gazetesi Cimbom'un mağlubiyeti için ağır ifadeler kullandı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag'a deplasmanda 1-0 yenilmesi, Avrupa medyasında geniş yer buldu. Ancak en küstah başlık İspanyol Marca gazetesinden geldi. Gazete, "Kopenhag, zavallı bir Galatasaray'ı 6. dakikada Norveçli Braaten'in golüyle mağlup etti ve layıkıyla grup ikinciliği yarışına girdi. Türklerde, Sneijder'in eksikliği hissedildi" ifadelerine yer verdi. As gazetesi ise, "G.Saray dev bir adım atmak için fırsatı kaçırdı. nbsp;Sneijder'in yokluğu hücumda top çevirmede Türklerin akıcılığını zorlaştırdı" değerlendirmesinde bulundu. Diğer gazetelerin ifadeleri şöyle:La Gazzetta dello Sport (İtalya): "Kopenhag'ın topuğu, Juventus'u gülümsetiyor"
Corriere dello Sport (İtalya): "Mancini, topuktan kayıyor" nbsp;
Tuttosport (İtalya): "Braaten'in topuğu, Conte'ye yardım etti. Mancini ve G.Saray'ın başını derde soktu" nbsp;
BT (Danimarka): Braaten'in at nalı büyük bir akşam yaşattı. İyi bir savunma ve taraftar ile Solbakken istediğini elde etti. Kopenhag G.Saray'ı dövdü.
Ekstra Bladet (Danimarka): Solbakken yıldızlarla dolu Galatasaray'dan intikam aldı. Kopenhag Avrupa'nın en güçlü takımını yendi o halde saygı göstermeliyiz.
Jyllands Posten (Danimarka): Galatasaray nbsp;13 yıl önceki sükseyi aradı ama Kopenhag önünde duvar ördü.
Politiken (Danimarka): Kopenhag, oyuncularının kendileriyle gurur duymaları için bir neden var. Galatasaray gibi bir takımı yendiler. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...