Konyaspor'da hedef Galatasaray'dan puan almak

/ Kaynak: AA
Konyaspor'da hedef Galatasaray'dan puan almak

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray'ı konuk edecek Torku Konyaspor, bu maçta sahadan puan ve puanlarla ayrılmak istiyor.

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor maçında takım olarak galibiyet isteyen taraf oldukları için deplasmandan mutlu döndüklerini belirtti. Ligde deplasmandaki ikinci galibiyetlerini aldıklarını dile getiren Öten, sakatlıkların sona ermesinin ardından ideal kadronun sahada yer almasının alınan galibiyette etkili olduğunu söyledi.
Alt sıralardan kurtulma adına Bursaspor karşısında alınan bu üç puanın çok önemli olduğunu vurgulayan Öten, "Çıkışı devam ettirmemiz çok önemli. Galatasaray maçının da diğer maçlardan farkı yok. Bursa deplasmanında alınan galibiyetin moral ve motivasyonuyla bu maça çıkacağız. Puana ihtiyacımız var, rakibin kim olduğu önemli değil" dedi. İç sahada uzun süredir seyirciye galibiyet hediye edemediklerini anlatan Öten, "Bunun farkındayız. Kadrodaki eksiklikler ve yaşanan şanssızlıklardan dolayı 3 puan olmuyordu. İnşallah buna son veririz. Tekrar söylüyorum. Takım ismine girmeden, sahaya galibiyet için çıkacağız. Galatasaray karşısında alınacak her puan önemli. Ligde her takım diğerini yenebilecek güçte. Bizim iyi olmamız önemli. Bir an önce ligde kalabilecek baraj puanlarını alırsak daha huzurlu olabiliriz. Yönetim kurulumuz elimizden gelen bütün gayreti ve çabayı göstermektedir" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...