Konyaspor 0-0 Trabzonspor (MAÇ SONUCU)

Konyaspor 0-0 Trabzonspor (MAÇ SONUCU)

SPOR Haberleri

Konyaspor Trabzonspor maçında ikinci yarı başladı. Konya Trabzon maçı Lig TV 'de yayınlanıyor. İşte maçın canlı anlatımı, özeti, golleri ve sonucu.

Torku Konyaspor 23. haftada Trabzonspor 'u konuk ediyor. UEFA Avrupa Ligi grup maçlarını yenilgisiz lider tamamlayan ancak 2 . turda İtalya'nın Juventus takımı na her iki maçta 2-0'lık skorlarla yenilen Trabzonspor lige döndü. Karadeniz ekibi zorlu Torku Konyaspor maçına çıkıyor.

TRABZON DEPLASMAN FAKİRİ

160 gündür deplasmanda galibiyet yüzü göremeyen Bordo-Mavililer, Spor Toto Süper Lig'de iç sahada oynadığı 12 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle istikrarlı bir grafik sağlarken; deplasmanda ise 10 maçta 6 mağlubiyet, 3 beraberlik ve 1 galibiyet aldı.

Bu sezon ligde en son deplasman galibiyetini 23 Eylül 2013 tarihinde Kayserispor karşısında 1-0'lık skorla alan Trabzonspor, bu tarihten sonra deplasmanda oynadığı maçlarda 3 puan alamadı. Torku Konyaspor karşısında 160 günün ardından deplasman galibiyeti hasretini dindirmek isteyen karadeniz ekibi, rakibini ligin ilk yarısında 2-0'lık skorla yenmişti.

KONYA ÇIKIŞTA

Mesut Bakkal'ın gelişinin ardından deyim yerindeyse kimlik değiştiren Torku Konyaspor, üstüste galibiyetlerle küme düşme potasından yukarılara çıktı. Özellikle kendi sahasında aldığı sonuçlarla dikkat çeken Yeşil-Beyazlılar'da hedef Trabzonspor'u da yenip, geride kalan haftalarda kabus yaşamak istemiyor.

TORKU KONYASPOR - TRABZONSPOR


STAT: Atatürk
HAKEM: Hüseyin Göçek
SAAT: 16:00
YAYIN: Lig TV

TORKU KONYASPOR: Itandje, Tolga, Vukovic, Selim, Ergün, Djalma, Ali, Hleb, Borek, Hasan Kabze, Thorvaldsson
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

TRABZONSPOR: nbsp; Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut, Mustafa Akbaş, Olcan, Bourceanu, Zokora, Malouda, Özer, Henrique
TEKNİK DİREKTÖR: Hami Mandıralı

MAÇTAN DAKİKALAR

M.S.Gelecek hafta Trabzonspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk ederken, Konyaspor deplasmanda Erciyesspor'a konuk olacak.
M.S.Bu sonucun ardından Konyaspor 28, Trabzonspor 34 puana yükseldi.
M.S.Torku Konyaspor - Trabzonspor mücadelesi 0-0 sona erdi.
M.S.Son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi.
90'Konyaspor'da oyuncu değişikliği. Aleksander Hleb'in yerine İshak Çakmak oyunda.
90'Gelişen Trabzonspor atağında ceza alanı dışında topla buluşan Emre'nin sert şutunu Itandje çelmeyi başardı.
90'Maçın sonuna 3 dakika ilave edildi.
89'Trabzonspor sağ kanattan etkili geldi ama Bosingwa'nın yerden ceza alanına gönderdiği topta önce Olcan'ın vuruşu savunmadan döndü ve ardından Özer'in vuruşu dışarıya gitti.
88'Maçın hakemi Hüseyin Göçek, Konyaspor lehine avantaja bıraktığı bir pozisyonun ardından Alexandru Bourceanu'ya sarı kart gösterdi.
87'Sol kanattan etkili gelişen Trabzonspor atağında Yusuf'un ceza alanına yerden pasında Emre topa dokunamadı.
86'Son dakikalarda iki takım da golü bulmak için çaba sarf ediyor ama savunmalar çok dikkatli.
85'Gelişen Trabzonspor atağında Bouceanu'nun ortasında savunmadan dönen topu Gökhan yeniden ortaladı ama top dışarıya gitti.
82'Konyaspor'da ise Gunnar Thorvaldsson'un yerine Ömer Ali Şahiner oyunda.
81'Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada karambolde seken top Itandje'de kaldı.
80'Trabzonspor'da Paulo Henrique'nin yerine Emre Güral oyunda.
79'Hızlı gelişen Trabzonspor atağında Olcan, Selim'den sıyrılıp ceza alanına hareketlenmek istedi ama yerde kaldı ve Selim sarı kart gördü.
78'Bu kez gelişen Trabzonspor'un atağında sol kanatta Yusuf, rakibinden sıyrılıp ceza alanına ortasını yaptı ama Itandje topun sahibi oldu.
77'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı.
76'Konyaspor'un atakları sıklaşmaya başladı. Sol kanattan gelişen atakta Ergün'ın içeriye çevirdiği topta Bosingwa'ya çarpan top kornere gitti.
75'Etkili gelişen Konyaspor atağında sol kanatta topla buluşan Hasan'ın ceza alanına ortasında Djalma topa yükseldi ama dokunamadı.
73'Konyaspor atağında ceza alanı dışında kaleyi tam karşıdan gören bir noktada topla buluşan Borek'in sert şutu üstten dışarıya gitti.
72'Bordo mavililer rakip yarı alandan sol kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Olcan'ın kafasından seken topu Itandje kontrol etti.
71'Gelişen Konyaspor atağında Thorvaldsson'un pasında sağ çaprazda topla buluşan Djalma'nın içeriye çevirdiği topu savunma uzaklaştırdı.
70'Orta alanda gerçekleşen top kapma mücadelesinde Olcan Adın topa eliyle müdahale etti.
69'Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
68'Konyaspor yarı alanında topla buluşan Özer, Borek'ten sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
67'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
66'Trabzonspor'da oyuncu değişikliği. Florent Malouda oyundan çıkarken Yusuf Erdoğan oyunda.
65'Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Özer'in ceza alanına çevirdiği topu savunma kornere gönderdi.
63'Bu arada Paulo Henrique itirazlarından dolayı sarı kart gördü.
63'Etkili gelişen Konyaspor atağında sağ kanattan atılan uzun topa hareketlenen Djalma, ceza alanına girip çok sert bir şut çekti ama top yandan az farkla dışarıya gitti.
62'Konyaspor bu kez sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Bosingwa topu karşılayan isim oldu.
61'Yeşil beyazlılar sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
60'Ev sahibi ekibin atağında sağ kanattan ceza alanına atılan ara pasına Thorvaldsson hareketlendi ama kaleci Onur zamanında çıkıp müdahalesini yaptı.
59'Tempo son dakikalarda biraz artmaya başladı.
58'Konyaspor atağında Hleb'in ceza alanına uzun gönderdği pasta Thorvaldsson topu kontrol etti ama baskı karşısında vuruşunu yapamadı.
57'Bu kez etkili gelen Trabzonspor oldu. Henrique sağ çaprazdan ceza alanına girip son çizgiye indi ve topu içeriye çevirdi ama Olcan kafa topu mücadelesinden topa dokunamadı.
56'Trabzonspor yarı alanında gerçekleşen top kapma mücadelesinde Djalma, Gökhan'a faul yaptı.
55'Konyaspor bu dakikalarda oldukça etkili.
54'Şu ana kadarki en iyi pozisyonlardan birini geride bıraktık.
53'Konyaspor yine etkili geldi. Ceza alanı içi sağ çaprazdan Hasan, topu çok iyi çevirdi ve Borek'in gelişine vuruşunu Onur çok iyi çıkardı.
48. Dakika : Hava topu mücadelesinde Hasan Kabze, Mustafa Yumlu'ya faul yapıyor ve Mustafa Yumlu kısa süreli sakatlık geçiriyor.
46. Dakika : Karşılaşmanın ilk değişikliğini konuk ekip Trabzonspor gerçekleştiriyor. Didier Zokora oyundan alınırken yerine Gökhan Alsan oyuna dahil oluyor.
46. Dakika : Hakem Hüseyin Göçek'in düdüğüyle karşılaşmanın ikinci yarısı Trabzonspor'lu oyuncuların vuruşuyla başlıyor.
45. Dakika : Karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eriyor.
45. Dakika : Hakem Hüseyin Göçek ilk yarının sonuna 1 dakika ilave ediyor.
44. Dakika : Konuk ekip Trabzonspor Olcan Adın ile atağa çıkmak isterken Ergün Teber tarafından faul ile durduruluyor.
45. Dakika : Karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eriyor.
45. Dakika : Hakem Hüseyin Göçek ilk yarının sonuna 1 dakika ilave ediyor.
44. Dakika : Konuk ekip Trabzonspor Olcan Adın ile atağa çıkmak isterken Ergün Teber tarafından faul ile durduruluyor.
40. Dakika : Sağ taraftan Tolga Ünlü'ün pasıyla hareketlen Djalma Campos sağ çaprazdan etkili bir şut çıkarıyor ancak top farklı şekilde üstten auta çıkıyor.
39. Dakika : Gunnar Thorvaldsson'un Trabzonspor ceza sahasında Jose Bosingwa'ya yaptığı hareket sonrası hakem Hüseyin Göçek Gunnar Thorvaldsson'un faul yaptığı gerekçesiyle oyunu durduruyor.
34. Dakika : Sağ taraftan Djalma Campos tarafından kullanılan korner atışını Trabzonspor savunmasında Mustafa Yumlu uzaklaştırıyor ancak pozisyon sonrasında yerde kalıyor ve oyun kısa süreli duruyor.
32. Dakika : Sol kanatta topla buluşan Özer Hurmacı rakibi Tolga Ünlü'den sıyrılıyor ve ceza sahasına giriyor. Ceza sahası içinde altı pas çizgisine yönelen Özer Hurmacı şutunu çekiyor ancak top farklı şekilde üstten auta çıkıyor.
30. Dakika : Maçın 3de 1'lik bölümü geride kalırken ev sahibi Torku Konyaspor'un konuk ekip Trabzonspor'a karşı topla oynama oranlarında üstünlüğü bulunuyor.
28. Dakika : Ev sahibi Torku Konyaspor bu dakikalarda özellikle sağ kanattan Djalma Campos ile etkili ataklar yapıyor.
26. Dakika : Florent Malouda'nın pasında savunma arkasına koşu yapan Paulo Henrique için ofsayt bayrağı kalkıyor.
23. Dakika : Ev sahibi Torku Konyaspor çok etkili geldi. Sağ çizgide savunma arkasına sarkan Djalma Campos ortasını arka direkte boş pozisyonda bulunan Hasan Kabze'ye gönderiyor ve Hasan Kabze arka direğe gelen ortayı kafayla ön direkte bulunan Gunnar Thorvaldsson'a doğru gönderiyor. Ön direkte boş pozisyonda bulunan Gunnar Thorvaldsson topu ağlarla buluşturuyor ancak hakem bu pozisyon öncesinde Gunnar Thorvaldsson'un ofsayt pozisyonunda olduğunu belirliyor ve ağlarla buluşan topu geçersiz sayıyor.

22. Dakika : Konuk ekip Trabzonspor Florent Malouda ile kontra atağa çıkmak isterken Selim Ay tarafından Florent Malouda'ya yapılan faul sonrası hakem Hüseyin Göçek oyunu durduruyor ve ev sahibi Torku Konyaspor'lu Selim Ay'ı uyarıyor.
18. Dakika : Florent Malouda rakibi Jagos Vukovic'e yaptığı sert müdahale nedeni ile hakem Hüseyin Göçek tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
16. Dakika : Konuk ekip Trabzonspor'da Florent Malouda'nın da devreye girmesiyle bu dakikalarda oyun dengelenmiş durumda.
13. Dakika : Konuk ekip Trabzonspor sol kanattan Florent Malouda ile etkili geliyor. Sol çizgiden sıfıra kadar inen Florent Malouda altıpas üzerine yerden etkili bir orta yapıyor ancak savunmada Jagos Vukovic top Paulo Henrique'ye gelmeden uzaklaştırıyor.
12. Dakika : Ev sahibi Torku Konyaspor seyircisininde desteğiyle konuk ekip Trabzonspor karşısında baskısı artırmış durumda.
9. Dakika : Torku Konyaspor savunmasının bir anlık hatasından yararlanmak isteyen Olcan Adın, Torku Konyaspor ceza sahasına doğru ilerledikten sonra çektiği şut kaleci Charles Itandje'de kalıyor.
8. Dakika : Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşu için topun başına Djalma Campos geçiyor. Djalma Campos'un yaptığı etkili ortayı son anda Trabzonspor savunmasında Selim Ay uzaklaştırıyor.
6. Dakika : Orta sahanın sol tarafında topla ilerlemek isteyen Aleksandr Hleb'e konuk ekip Trabzonspor'da Alexandru Bourceanu faul yapıyor.
3. Dakika : Mücadelenin ilk dakikaları ortasaha çekişmesi şeklinde geçiyor. Henüz iki taraftan biri üstünlük sağlayabilmiş değil.

MAÇ ÖNCESİ


- Hakem Hüseyin Göçek ilk düdüğünü çalıyor ve zorlu 90 dakika ev sahibi Torku Konyaspor'lu oyuncuların vuruşuyla başlıyor.
- İki ekip sahada ki yerlerini aldı ve maç birazdan başlayacak.
- Ev sahibi Torku Konyaspor'da sakatlıkları bulunan Mehmet Güven, Theofanis Gekas ve Ali Turan maç kadrosunda yer almayan isimler olurken, konuk ekip Trabzonspor'da sakatlığı bulunan Kadir Keleş ve Souleyman Bamba'nın yanı sıra, Gustavo Colman, Marc Janko ve Şahin Aygüneş kendilerine 18 kişilik kadroda yer bulamayan isimler olarak göze çarpıyor.
- Konuk ekip Trabzonspor Spor Toto Süper Ligde deplasmanda son galibiyetini 23 Eylül 2013'te Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynanan mücadelede ligde son sırada yer alan Kayserispor'a karşı 1-0'lık skorla alabilimişti.
- Torku Konyaspor evinde oynadığı son 3 karşılaşmada 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alırken, konuk ekip Trabzonspor oynadığı son 3 deplasman mücadelesinde 2 beraberlik 1'de mağlubiyet aldı ve Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda galip gelemediği maç sayısını 7'ye yüksellti.
- Ayrıca iki ekip arasında oynanan son 10 karşılaşmada ise gol sayılarında konuk ekip Trabzonspor'un ev sahibi Torku Konyaspor'a karşı 13 - 8 'lik bir üstünlüğü bulunuyor.
- İki ekip arasında oynanan son 10 karşılaşmada konuk ekip Trabzonspor'un ev sahibi Torku Konyaspor'a 6-2'lik bir galibiyet üstünlüğü bulunurken kalan 2 karşılaşmada ise 1-1'lik gollü beraberlikler göze çarpıyor.
- Geride bıraktığımız 22 hafta sonunda Torku Konyaspor topladığı 27 puan ile Spor Toto Süper Ligde 12. sırada yer alırken, konuk ekip Trabzonspor topladğı 33 puanla kendine 8. sırada yer bulabildi.
- Konya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi hakem Hüseyin Göçek yönetecek.
- Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde Torku Konyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...