Konya'da gözyaşlarını tutamayan Bilic'i hırs bastı!

Konya'da gözyaşlarını tutamayan Bilic'i hırs bastı!

SPOR Haberleri

Konya deplasmanında uzatma dakikalarında yediği golle 2 puan kaybeden Beşiktaş'ın üzüntüsü, Galatasaray'ın Sivas'a yenilmesiyle yerini sevince bıraktı.

Şampiyonlar Ligi için önlerinde büyük bir fırsat olduğunu söyleyen Bilic, "Fener'in Olimpiyat'ta tur atıp atmayacağının konuşulması bize saygısızlık. Bunun olması için önce bizi yenmeleri gerekiyor" dedi. nbsp;Bu sezon bütün planlarını Şampiyonlar Ligi üzerine kuran Beşiktaş'ı derbi telaşı sardı. Konya deplasmanında uzatma dakikalarında yediği golle 2 puan kaybeden Beşiktaş'ın üzüntüsü, Galatasaray'ın Sivas'a yenilmesiyle yerini sevince bıraktı. Lig ikinciliği için büyük avantaj elde eden siyah-beyazlılar Fenerbahçe'yi yenerek Devler Ligi için büyük bir adım atmak istiyor. Konya'da gelen beraberlik golünden sonra gözyaşlarını tutamayan Bilic, derbi hazırlıkları öncesinde oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Önlerinde büyük bir fırsat olduğunu belirten Bilic, derbide 'ilk vuran kazanır' felsefesiyle oynamaları gerektiğini söyledi. Fenerbahçe'nin Olimpiyat'ta tur atıp atmayacağı tartışmalarının Beşiktaş'a saygısızlık olduğunu belirten Bilic, "Oynanmamış ve kazanılmamış bir maç üzerinden hesaplar yapılıyor. Bunları konuşmaları için öncelikle bizi yenmeleri gerek. Biz de Beşiktaş olarak evimizdeki bir derbiyi rakibimize altın tepside sunacak değiliz. Fenerbahçe'yi Olimpiyat'tan eli boş göndereceğiz" dedi. "Golü bulursak geriye çekilmek yok" diyen Hırvat teknik adam, "Fenerbahçe rakipleri üzerinde baskı kurabilen bir takım. İlk yarıdaki maçta eksik olmalarına rağmen yarı sahamızdan çıkamamıştık. Öne geçerseniz skoru korumaya değil daha fazla gol atmaya odaklanın" diye uyarılarda bulundu. nbsp;
Hüseyin EROĞUL

Almeida'nın hedefi Fener nbsp;
Beşiktaş'ın en golcü ismi olmasına rağmen görev yaptığı son 7 karşılaşmada gol atamayan Portekizli forvet Almeida, derbide şeytanın bacağını kırmak için sahaya çıkacak. Son haftalarda suskun kalarak Beşiktaş'ın yaşadığı puan kayıplarında payı bulunan Almeida'nın derbiye özel bir motivasyonla hazırlandığı öğrenildi.

Drmic'in talibi artıyor nbsp;
Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Hırvat oyuncu Josip Drmic'e Avrupa'nın önde gelen kulüpleri de kanca attı. Bundesliga ekiplerinden Nürnberg'de forma giyen golcü oyuncuyu Arsenal, Liverpool ve B.Dortmund'un da izlediği belirtildi. 29 lig maçında 16 gol atan Drmic'in daha büyük bir kulüpte forma giymek istediği ifade edildi. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...