'Komutan'dan sarı lacivertlilere kritik uyarı: Aman kırılmayalım

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
'Komutan'dan sarı lacivertlilere kritik uyarı: Aman kırılmayalım

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Müthiş bir sezon başlangıcı yaptıklarını söyleyen Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş, “Ama camianın üç sezondur kırıldığı yerdeyiz. Buralarda yine birlikte kalmalıyız” ikazında bulundu.

İsmail Kartal dokunuşuyla kendine gelen isimlerden olan Mert Hakan Yandaş, kulüp televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu. Mükemmel bir kadro kurulduğunu dile getiren kaptan, “Gelen oyuncuların hepsi inanılmaz kariyerli. Dzeko, Tadic, camiayı bilerek gelmiş. Yaşları kaç olursa olsun başarıya aç bir ekip toplandı. Sancılı dönemlerde de sonuçları alınca buraya geldik. Ama hep böyle gitmeyecek. Camianın üç sezondur kırıldığı yerler buralar. Buralarda yine birlikte kalmalıyız. Bence sezonun kilit noktası burası” uyarısı yaptı.

KARTAL'IN ASKERİYİZ

Başarıda aslan payının İsmail Kartal’da olduğunu dile getiren Mert Hakan, “Onun hocalığını konuşmak benim haddime değil. Yaptıkları ortada” derken, “Vurgulamak istediğim karakteri. Egosu yok. İletişime açık. Bizimle paylaşımları herkesin ona yanaşmasını ve birlikteliği sağladı. İnşallah onunla şampiyon oluruz” açıklamasında bulundu.

Taraftarın kendileri için inanılmaz bir itici güç olduğunu söyleyen kaptan, “Konferans Ligi’nde gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kupaysa kupa” diyerek sadece ligde değil Avrupa’da da iddialı olduklarını ifade etti.

HER MAÇ FİNAL

Mert Hakan, “Yakaladığımız seri sezon başında hayal bile edilemezdi” derken, “Ama hocamınız da söylediği gibi rakamların önemi yok. En önemli maç önümüzdeki maç” diyerek tüm motivasyonlarının Hatay mücadelesi olduğunu belirtti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...