Koltuğu bırakmak istemiyor! Çebi devam edecek

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Koltuğu bırakmak istemiyor! Çebi devam edecek

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Avrupa’nın üst düzey kulüplerinin sahip olduğu mali yapıyı oluşturduğunu belirten Beşiktaş’ın patronu, bu çabalarının karşılığını ocak ayı transfer döneminde alacaklarını söyledi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Olağanüstü seçimli genel kurul kararı alınan Beşiktaş’ta en çok merak edilen konulardan biri mevcut başkan Ahmet Nur Çebi’nin aday olup olmayacağıydı. Ailesinden gelen ‘Aday olma’ baskısına karşı olarak hem futbolculardan, hem derneklerden, hem de yönetimden adaylık için destek alan Çebi, çok büyük emekler harcadığı işi yarım bırakmak istemiyor. Yeniden aday olmaya karar veren Başkan, yakın çevresiyle yaptığı görüşmelerde “Olağanüstü kongrede yeniden aday olup, sağlam mali tablo sayesinde ocak ayında transfere yoğunlaşacağım” ifadelerini kullandı.

GLOBAL MARKA OLACAK

Kulübün şu anda Avrupa’nın üst düzey takımlarındaki gibi malî yapıya kavuştuğunu belirten Çebi, holding gibi yönetilecek olan Beşiktaş’ı, özellikle Asya piyasasında yapılacak pazarlama atılımıyla global bir marka haline getirmeyi hedefliyor. Beşiktaş’ı elektrik faturasının bile ödenmediği günlerden alıp, Türkiye’nin en iyi mali disipline sahip olan kulübü yaptıklarını ifade eden Başkan Çebi’nin, “Büyük uğraş vererek kurduğumuz bu düzenin üzerine çökmeye çalışanlara izin vermeyeceğim” dediği öğrenildi.

Koltuğu bırakmak istemiyor! Çebi devam edecek

MERT SEVİNCİ

Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaş’ta moraller yüksek. Gedson’un ardından sakatlığı geçen kaleci Mert Günok’un da idmana çıkması neşeleri iyice yerine getirdi. Başarılı file bekçisi dev maçta kalede olacak. Siyah beyazlılar dünkü antrenmanda önce 5’e 2 pas çalıştı. Son bölümde Galatasaray maçının taktik provası yapıldı.

ABOUBAKAR ZORU SEVER

Bu sezon attığı zorluk derecesi yüksek gollerle yıldızlaşan Aboubakar, Aslan’ı gözüne kestirdi. Kamerunlu golcünün, çok zor geçmesi beklenen Galatasaray maçına tam anlamıyla konsantre olduğu ve karşılaşmaya çıkmak için sabırsızlandığı öğrenildi. 

SALİH UÇAN YETİŞMİYOR

Adale sakatlığı sebebiyle tedavisi süren Salih Uçan ağrılarının devam etmesi sebebiyle takımla çalışmalara katılamadı. Tecrübeli futbolcu, Eric Baily gibi Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...