Köksal Güney'den eleştirilere cevap: Koltuk sevdalısı değiliz

Köksal Güney'den eleştirilere cevap: Koltuk sevdalısı değiliz

SPOR Haberleri

"Yaşanan süreç erken seçimi işaret ederse tabii ki olacak. Ama en faydalısı olağan genel kurulun beklenmesi"

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, görev sürelerine ilişkin önlerinde hukuksal bir sürecin bulunduğunu belirterek, " Trabzonspor için yararlı olan, olağan genel kurulun beklenmesidir. Seçimle gelen yönetim seçimle gitmelidir" dedi. Güney, Yargıtay'ın, Trabzonspor yönetiminin görev süresinin 2 yıl daha uzatılmasına ilişkin genel kurul kararını iptal eden yerel mahkeme kararını onamasıyla ilgili hukuki sürecin devam ettiğini söyledi. Güney "Mayıs'ta bir genel kurul yapılsa, 6 ay sonra yine seçim olacak. Biz koltuk sevdalısı değiliz ama devamlı, seçim süreci Trabzonspor gibi büyük bir takıma zaman kaybettirir" diye konuştu.
6 ay için kim gelecek
Köksal Güney, "Bugün yine seçim yapsak yine kaos ortamı olacak. 6 ay için kim gelecek? Geldiğinde neler yapabilecek. Zaten aralıkta olağan genel kurul var. Bu şekilde olsa Trabzonspor camiası için daha hayırlı olur. Hukuki bir süreç de önümüzde var. Bu süreç derse erken seçim olsun tabi ki olacaktır. Trabzonspor için yararlı olan olağan genel kurulun beklenmesidir" açıklamalarında bulundu.


Constant'a teklif yok
Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney Güney, takımla çalışmalarda yer almayan Constant için bordo-mavili kulübe teklifler geldiği iddialarını cevapladı. Güney, "Constant, Milan'dan kadromuza dahil ettiğimiz önemli bir oyuncu. Kulübe resmi bir teklif gelmedi ama mutlaka isteyen olacaktır. Teknik heyetin raporu doğrultusunda hem kulüp hem oyuncu zarar görmeden bu konuyu halletmek istiyoruz" dedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...