Kocaman'ı üzmüştü, geri dönüyor

Düzenleyen:
Kocaman'ı üzmüştü, geri dönüyor

SPOR Haberleri

Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Nassr'da top koşturan Alban Meha'nın, eski takımı Konyaspor'a geri döneceği açıklandı. Aykut Kocaman'ın, Meha için "Meha bildiğimiz ve kaliteli bir oyuncu. Geri dönerse takımdaki yeri hazır" dediği iddia edildi.

Fanatik'te yer alan habere göre, Al Nassr ile aylar önce anlaşmaya varan Alban Meha, Konyaspor'a geri dönüyor. Suudi Arabistan kulübünde yaşanan yönetim ve teknik direktör değişikliği nedeniyle Meha'nın transferi askıda kalırken, 1 yıl daha sözleşmesi olan başarılı oyuncuya kapılar açık.

"KALİTELİ OYUNCU"

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın, "Meha bildiğimiz ve kaliteli bir oyuncu. Geri dönerse takımdaki yeri hazır" dediği öğrenildi. 30 yaşındaki kanat oyuncusu geçtiğimiz sezon çıktığı 24 lig maçında 4 kez rakip fileleri havalandırırken, 5 de asist yapmıştı.

Kocaman'ı üzmüştü, geri dönüyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...