Kocaman: Ne Real, ne Barça

Düzenleyen:
Kocaman: Ne Real, ne Barça

SPOR Haberleri

“Özledim. Burada olmak gurur verici. Dünyanın en büyük spor kulübü olan olimpiyat şampiyonları bulunan Fenerbahçe’yi futbolda da en üst seviyeye çıkarmak tek hedefimiz”

M. EMİN ULUÇ

Güne imzalarla başlayan Fenerbahçe öğleden sonrada imzalarına devam etti. Kulübe futbolcu, teknik adam ve sportif direktör olarak hizmet veren ve yarım bıraktığı işleri tamamlamak için dönen Aykut Kocaman için imza töreni düzenlendi. 2 yıllık anlaşmanın yapıldığı Kocaman önemli mesajlar verdi. Duygusal bir konuşma yapan Aykut Hoca “Fenerbahçe’de futbolcu olarak oynayıp teknik adamlık yapanlar için zirve ne Real Madrid, ne Barcelona’dır. Fenerbahçe’dir zirve. Burada olduğum için çok gururluyum ve mutluyum. Özlemişiz” dedi. 
Öncelik şampiyonluk
Yönetim kuruluna kendisini seçtikleri için teşekkür eden Kocaman Dünya ve Olimpiyat şampiyonları olan en büyük spor kulübünde bulunduğunu ifade ederek hedeflerinin futbolda da başarıyı yakalamak olduğunu söyledi. Yönetim ve ekip arkadaşlarıyla birlikte kulübü daha da ileriye götürmek istediklerini ifade eden Kocaman “Bıraktığım noktada, oraya doğru gidiyorduk ama bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldık. Önce ülke içinde zirve, daha sonrasında Avrupa’da yukarılara çıkmak hedeflediğimiz şey” diye konuştu. Kocaman altyapının da önemli olduğunu işaret ederken “İdeal olan yetiştiren kulüp olmaktır. Alttan gelen oyuncuya dur demek mümkün değil. Ama şu anda bizim için önemli olan şampiyonluk. Çok oyuncu var, değerlendiriyoruz ama odağım şampiyonluk üzerine” diye konuştu.

Merkez forvet

Uyku dışında yüzde yüzlerini kulübe vermek için göreve başladıklarını belirten Aykut Kocaman transferler hakkında bilgi verdi. Fenerbahçe’nin hocası şöyle konuştu: “Şu anki oyuncular, çok değerli oyuncular. En büyük transfer, var olan oyuncu grubunu geliştirmek. Bunu yapabilirsek, en büyük transfer bu olacak. Şu ana kadar 3 isimle anlaştık. En az 1-2 oyuncu daha kadromuza katmak istiyoruz. İlgilendiğimiz isimler var. Merkez forvete bir takviye yapmak istiyoruz. Kaleci ile ilgili de çalışmalar sürüyor. Volkan’la yarışacak bir kaleci arayışımız sürüyor. Oyuncu göndermek de çok kolay değil. Kulübe bağlı olan, sözleşmeleri devam eden isimlerle yollarınızı ayırmak kolay olmuyor. Gözlem yapıp, daha sonra bir pozisyon alacağız ve yönetim kuruluna sunacağız. Birkaç ay içinde birkaç tane çok yönlü oyuncu almamız gerekiyor. Bu kaçınılmaz gerçek.”
Herkesin yeri belli
Yeni transferlerin bölgesi hakkında da bilgi veren Aykut Kocaman “Mehmet Ekici gibi, Valbuena gibi isimlerin nerede olacağı belli. Pozisyonları yakın oyuncular. Dirar ise önde ve arkada oynayabilen bir isim. Ondan en iyi verimi alabileceğimiz mevkiyi gözlemleyerek bulacağız. Şu ana kadarki transferler arasında farklı mevkilerde kullanabileceğimiz tek isim Dirar. Bunları yaşadıkça göreceğiz. Lens ve Sow bizim oyuncumuz değil, onlarla ilgili konuşmak anlamsız” dedi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...