Kocaman: Acı gerçekler

Düzenleyen:
Kocaman: Acı gerçekler

SPOR Haberleri

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını İsviçre’nin Lozan şehrinde devam ederken teknik direktör Aykut Kocaman dün yayıncı kuruluş beIN Sports’ta misafir oldu.

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını İsviçre’nin Lozan şehrinde devam ederken teknik direktör Aykut Kocaman dün yayıncı kuruluş beIN Sports’ta misafir oldu. Kısa süren konuşmasındaki mesajları çok net ve doluydu... İşte Kocaman’ın mesajları: Geçen sezon bazı değerlerin kırıldığı bir sezondu. Şimdi gerçeklerimizi görmek adına Sporting Lizbon, Marsilya, Bilbao ve Monaco gibi güçlü takımlarla hazırlık maçlarına çıkıyoruz. Benim takımda gördüğüm en büyük eksiklik öz güven. Oyuncular üzerindeki bu tahribatı çevirmemiz lazım. Ben ayrıldığımda son Fenerbahçe kadrosu gibi rakiplerini ezen, yıkan bir kadro kurmamız lazım. Ben takımdaşlığa çok inanırım. Herkes birbirine saygı duyarsa, yardım ederse, takım bütünleşir ve bireyselleşmeden uzaklaşır. Diğer büyük kulüpler gibi oyuncu satmadan oyuncu alamıyoruz. Transfer gerekli mi? Evet gerekli, ona bir itirazım yok. Ama transfer etmek için bonservissiz olması gerekiyor. Bonservis olmadığı zaman da bonservis gibi imza parası alıyor. Çok para vermek oyuncunun değerini artırmıyor. Ölçüsüzlük bu. Az vermekte olduğu gibi çok verince de sorunlar oluyor. ‘Aykut Kocaman transfer yapmıyor’ diyorlar. Tam tersi aslında transfer istiyorum. Gerçekleri konuşunca böyle oluyor, hayâl satmıyoruz. Gerçeği konuşmak, bu işin altında ezilmek demek değildir. Transfer istiyorum evet ama kimseyi de kandırmamak lazım. Net bir forvet transferine ihtiyacımız var. Bunu inkâr edecek değiliz.  Sabır, bilgi, plan gerekiyor ama Türkiye’de kimsenin buna tahammülü yok.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...