Kocaeli'de korkunç kaza, 1 kişi hayatını kaybetti

Kocaeli'de korkunç kaza, 1 kişi hayatını kaybetti

SPOR Haberleri

Körfez ilçesinde bir otomobilin, yol kenarında park halinde olan LPG yüklü tankere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde seyir halindeki otomobilin, yol kenarında park halinde olan LPG yüklü tankere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Kocaeli'nin Körfez ilçesi Tütünçiftlik mevkii Ankara istikametinde ilerleyen bir otomobilin, park halindeki LPG yüklü tankere arkadan çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre İstanbul istikametinden Ankara istikametine seyir halindeki 54 AC 747 plakalı otomobil Körfez ilçesi Tütünçiftlik yeni yalı mahallesi mevkiinde yol kenarında park halinde olan 16 KHE 03 plakalı LPG yüklü tankere arkadan çarptı. Çarpma sonucu otomobil parçalanırken araçta bulunan 3 kişide araç içerisinde sıkışarak yaralandı. Olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobil içerisinde sıkışan 3 kişiyi bulundukları yerden çıkartarak 112 ekiplerine teslime etti. 
Otomobilden çıkartılan yaralı sürücü Barış O. (19), Ali Bari (19) ve Şahin Ö. (19) olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Derince Eğitim Araştırma ve Seka devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralı olarak hastane getirilen 2 kişiden Ali Bari (19) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken sürücü Barış O.'nun ise tedavisi sürüyor. Diğer yaralı Şahin Ö.'nün ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...