Klopp Emre Can'dan memnun

Klopp Emre Can'dan memnun

SPOR Haberleri

Rubin Kazan maçında takımının tek golünü kaydeden Emre Can için, Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp'tan açıklama geldi.

Liverpool ile Rubin Kazan'ın 1-1 berabere kaldıkları maçta ev sahibi ekibin golünü kaydeden Emre Can, bugün Jurgen Klopp'un gündemindeki isimdi. Ligde hafta sonunda Southampton ile yapacakları maç öncesinde düzenlediği basın toplantısında konuşan deneyimli teknik adam, 21 yaşındaki futbolcusunun performansından memnuniyet duyduğunu dile getirdi. 
 
Brendan Rodgers döneminde uzun süre savunmada da görev yapan oyuncusunun durumunu değerlendiren Klopp, "Bence Emre bir orta saha oyuncusu. Ancak farklı pozisyonlarda da görev yapabilen çok yönlü bir isim. Bu da kendisi için iyi bir özellik. Pazar günü o pozisyonda kimi oynatacağımı bilemiyorum. Belki Emre'yi farklı bir rolde de deneyebilirim. 
 
Kendisini Almanya dönemlerinden beri uzun süredir takip ediyorum. Dediğim gibi orta saha oyuncusu olduğunu düşünüyorum. Ama üçlü orta sahada iyi işler yapabiliyor. Kendisini farklı bölgelerde kullanabiliriz. Örneğin Alman Milli Takımı'nda savunmada görev almıştı. Çoğunlukla ise orta sahada yer aldı. Daha henüz çok genç bir oyuncu" diye konuştu. 
 
Germanator!
 
Öte yandan Rubin Kazan karşılaşmasındaki iyi futbolu nedeniyle taraftarların genç futbolcuya yeni bir lakap taktıkları ortaya çıktı. Fizik gücüne dayalı bir oyun tarzı olması dolayısıyla Terminatör filminden esinlenen taraftarların, aynı zamanda Alman vatandaşı olmasına da gönderme yaparak, 'Germanator' şeklinde hitap ettikleri ifade edildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...