Kızılcabölükspor dert etmiyor

Düzenleyen:
Kızılcabölükspor dert etmiyor

SPOR Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Süper Lig ekibi Konyaspor'a 4-0 gibi farklı bir skorla yenilen 3'üncü Lig 1'inci Grup ekibi Kızılcabölükspor, farklı mağlubiyeti dert etmedi.

Kulüp tarihinin önemli karşılaşmalarından birine çıktıklarını belirten Teknik Direktör Hasan Şermet, "İki takım arasındaki güç farkı çok fazla. Ama çocuklar ellerinden gelen mücadeleyi gösterdi. Oyunu çirkinleştirmeden, futbolun doğrularını yapmaya çalıştılar. Kupada 5 maçımız daha var" diye konuştu.

Atiker Konyaspor karşısında özellikle 40'ıncı dakikaya kadar çok iyi mücadele ettiklerini anlatan Hasan Şermet, "Bu bölüme kadar başa baş bir oyun sergiledik. Savunmada iyiydik ve çok fazla pozisyon şansı vermedik. İlk devrenin son 5 dakikasında yediğimiz 2 gol oyun konsantrasyonumuzu düşürdü. İkinci yarıda Konyaspor gibi bir takım karşısında skoru 2-0'dan çevirmek bizim adımıza çok zordu" diye konuştu. Kızılcabölükspor, ligde evindeki Çorum Belediyespor randevusunun hazırlıklarına başladı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...