Kızılcabölük Gümüşhane deplasmanında

Düzenleyen:
Kızılcabölük Gümüşhane deplasmanında
SPOR Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'ndaki ilk maçında evinde Atiker Konyaspor'a 4-0 yenilen Kızılcabölükspor, ikinci sınavında yarın deplasmanda Gümüşhanespor ile karşılaşacak. Gümüşhane Yenişehir Stadı'nda saat 12.15'te başlayacak müsabakayı Burak Şeker yönetecek. Karşılaşmayı A2 TV naklen yayınlayacak.

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta 10'uncu sırada yer alan Kızalcabölükspor, 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta lideri takip eden Gümüşhanespor'u yenerek kupada 3 puanla tanışmayı hedefliyor.
Teknik Direktör Hasan Şermet, zor bir maça çıkacaklarını belirterek, "Rakibimizi tanıyoruz. 2'nci Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren bir takım. Kupada Trabzonspor'u deplasmanda yenerek ne kadar kaliteli bir ekip olduklarını gösterdiler. Biz de kendimize güveniyoruz. Hedefimiz puan ya da puanlar alabilmek. Maç günü hava tahminlerine göre kar yağışı görünüyor. Ne olursa olsun, elimizden gelen mücadeleyi gösterip, bunun karşılığını almaya çalışacağız" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...