Kim Min-jae rekor bonservisle Manchester United yolunda!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Kim Min-jae rekor bonservisle Manchester United yolunda!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Napoli'nin bu yaz Fenerbahçe'ye 18 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödeyerek transfer ettiği Güney Koreli stoper Kim Min-jae, İtalya'da fazla durmayacak gibi görünüyor. Napoli'ye 5 yıllık imza atan 25 yaşındaki futbolcuya Manchester United talip oldu. İngiliz devi Kim Min-jae'nin 50 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödeyerek önümüzdeki yaz kadrosuna katmak istiyor.

Serie A'nin ilk 7 haftasını lider tamamlayan Napoli'de Kim Min-jae'nin son oynanan Milan maçında golü önleyen kritik müdahalesi sosyal medyayı sallamıştı. İtalya'da adından söz ettirmeyi kısa sürede başaran ve dünyanın "elit stoperler"i arasında gösterilmeye başlayan Kim Min-jae, Manchester United'a transfer oluyor.

KOULİBALY'Yİ ARATMADI

Napoli yönetimi kulübün bayrak ismi  Kalidou Koulibaly'yi bu yaz Chelsea'ye satmıştı. Sözleşmesinin son sezonuna giren 32 yaşındaki Senegalli'den 38 milyon euro kazanan İtalyan devi, bu ismin yerine 18 milyon euroya Fenerbahçe'den Kim Min-jae'yi almıştı.

Güney Koreli yıldız Serie A'da 2 kez gol sevinci yaşadı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de 2'de 2'yle yoluna devam eden Napoli'nin sezonu şampiyon tamamladıktan sonra Kim Min-jae'yle zorunlu olarak yolları ayırması bekleniyor. İngiliz basınından yer alan haberlere göre serbest kalma bedeli 50 milyon euro.

Kim Min-jae rekor bonservisle Manchester United yolunda!

DEVRE ARASINDA SATILABİLİR

Futbolcunun hayali olan Premier League'e gidebilmek için sözleşmesine bu maddeyi koydurduğu belirtildi. Ancak bu madde ilk sezon dolduktan sonraki süreyi kapsıyor. Manchester United'ın yine de devre arasında daha yüksek bir bonservis ödeyerek transferi bitirmesi ihtimaller dahilinde.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...