Kim Min-jae Napoli yolcusu! Transferin önünü Chelsea açtı, rekor bonservis geliyor...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Kim Min-jae Napoli yolcusu! Transferin önünü Chelsea açtı, rekor bonservis geliyor...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe'nin Güney Koreli stoperi Kim Min-jae'nin olası transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Napoli, yıldız stoperi Kaidou Koulibaly'yi Chelsea'ye sattı. İtalya'nın köklü kulübü Senegalli futbolcunun yerini Kim Min-jae ile dolduracak. Sarı-Lacivertliler'in 3 milyon euroya aldığı 25 yaşındaki stoperden en az 20 milyon euro kar elde etmesi bekleniyor.

 Rüdiger ve Christansen gibi iki önemli stoperini bedavaya kaybeden Chelsea, ilk büyük transferini Koulibaly ile yaptı...

Napoli'nin sembol isimlerinde biri olan 30 yaşındaki futbolcuyla yıllık 10 milyon euro garanti ücret karşılığı anlaşan Premier League devi, Napoli'ye de 45 milyon euro bonservis ödeyecek.

Sözleşmesinin son yılındaki yıldızını takımda tutamayan Napoli ise Kim min-jae'ye yöneldi.

Güney Koreli stoperle bir süredir ilgilenen Napoli, Fenerbahçe'nin kapısını çalmak için Koulibaly meselesinin çözülmesini bekliyordu.

Fenerbahçe'ye 2021 yazında Çin Ligi'nden 3 milyon euroya transfer edilen Kim, Süper Lig'in en başarılı stoperleri arasına girmişti...

Napoli Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli'nin oyuncuya büyük bir hayranlığı bulunuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...