Kılıç: İşi magazine döktüler

Düzenleyen:
Kılıç: İşi magazine döktüler

SPOR Haberleri

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, hakem hatalarını tartışmanın gereksiz olduğunu söyledi.

"Televizyonlarda 6 saate varan tartışmalar oluyor" diyen Kılıç, "İşi magazine dökenler var. Yapacağınız tartışmalar sporumuza katkı verecek şekilde olsun. Türk hakemliğini nasıl geliştiririz onları konuşmalıyız, yabancı hakemi değil. Ben bunu çok gereksiz görüyorum. Daha önce de söyledim, uygulamak zaten hata olur" dedi. "Hakem odasını basma" konusuna da değinen Kılıç, "İki şeyi artık duymak istemiyoruz. Birisi hakem odasının yolunu tutma, öbürü de şiddet ve küfür. Hakem odaları izinle ziyaret edilecek yerdir. Bu söylemleri bırakalım" ifadelerini kullandı. 

Kılıç: İşi magazine döktüler

KOKART TÖRENİ YAPILDI

MHK Semineri'nde 34 hakeme 2016'da taşıyacakları FIFA kokartları takıldı. Hakemlerden Cüneyt Çakır, Hüseyin Göçek, Halis Özkahya, Mete Kalkavan, Ali Palabıyık, Alper Ulusoy ve Deniz Ateş Bitnel'e kokartlarını Bakan Kılıç, diğer hakemlere ise aralarında Antalya Valisi Muammer Türker, TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve diğer protokol üyeleri taktı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...