Kerim Frei 'Kartal' oluyor

Kerim Frei 'Kartal' oluyor

SPOR Haberleri

Sol bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta bir diğer hedef daha önce Galatasaray'ın da gündemine gelen genç oyuncu Kerim Frei.

Sol bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş 'ta bir diğer hedef daha önce Galatasaray'ın da gündemine gelen genç oyuncu KerimFrei. Sol bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta bir diğer hedef Fulham'da forma giyen milli futbolcu Kerim Frei. nbsp; Siyah-beyazlılar daha önce Galatasaray'ın da gündemine gelen genç oyuncu ile her konuda anlaştı. Yönetim, Fulham kulübü ile bonservis pazarlıklarını sürdürüyor. Öte yandan Beşiktaş'ın bir diğer transfer hedefi Aleksendar Bütner. Manchester United kulübünden genç oyuncu için henüz olumlu bir haber gelmedi. Büttner transferi olmazsa, Beşiktaş rotayı Olympiakos'lu Holebas'a çevirecek. Siyah-beyazlılar kiralama opsiyonu üzerinde dururken, Yunan ekibi oyuncuyu bonservisi ile vermek istiyor. Bu da Beşiktaş cephesini düşündürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...