Kerim Frei Kartal gibi

Kerim Frei Kartal gibi

SPOR Haberleri

Beşiktaş milli futbolcu Kerim Frei için kulübü Fulham'la prensipte anlaştı. Büyük bir sürpriz olmazsa imzalar birkaç gün içinde atılacak.

Beşiktaş bir süredir transferini bitirmeye çalıştığı Fulham'ın Türk oyuncusu Kerim Frei'de mutlu sona çok yakın. Siyah-beyazlılar, milli futbolcu için Fulham ile 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında prensip anlaşmasına vardı. Futbolcunun babası Murat Frei de, "Başkan Fikret Orman Fulham'la Kerim konusunda anlaştı" açıklaması yaptı. Ümit Milli Takım aday kadrosu için İstanbul'a gelen genç oyuncu ile de görüşme yapan yöneticilerin oyuncunun alacağı ücret konusunda el sıkıştığı ifade edildi. Beşiktaş'ın birkaç gün içinde Kerim'le 5 yıllık resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.
ELDERSON VE TOSİC SESLERİ
Kartal bir yandan da sol bek transferini bitirmeye çalışıyor. Olimpiakos'un Holebas'ı vermemesi üzerine Braga'dan Elderson'un menajerleriyle temas kuran Beşiktaş Yönetiminin Portekiz kulübünü 700 bin euro ve bir sonraki transferden pay konusunda ikna ettiği iddia edildi. Öte yandan Beşiktaş'ın eş zamanlı olarak G.Birliği oyuncusu Tosic'e de teklif götürdüğü gelen bilgiler arasında. Bilic'in menajeri aracılığıyla Tosic'le görüştüğü, futbolcudan olur alarak kiralamak istediği ifade edildi. Bu arada kendisine bir teklifin ulaşmadığını söyleyen G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav, "Böyle transfer görüşmezi yapılmaz" tepkisi gösterdi. gt; Hüseyin EROĞUL


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...