Kerem Aktürkoğlu'nun hayallerini suya düşüren A Milli Takım kampı

Düzenleyen:
Kerem Aktürkoğlu'nun hayallerini suya düşüren A Milli Takım kampı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın 23 yaşındaki yıldızı Kerem Aktürkoğlu'na 4 maçlık A Milli Takım kampı pek yaramadı... Sezon bitiminde en az 20 milyon euroya satılması beklenen Kerem, Ay-Yıldızlı forma altındaki performansıyla eksi not aldı, Sarı-Kırmızılı takıma gelen tekliflerde de düşüş yaşandı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Galatasaray'ın beklentisi 15-20 milyon Euro seviyelerinde olsa da Kerem için hazırlanan scout raporları 10 milyon Euro üzerinde teklifler gelmesini zorlaştırıyor.

Milli futbolcuyu izleyen ve beğenen gözlemciler, "Karar mekanizmasında eksiklik var" notuyla olumsuz düşüncelerini de paylaşıyor. Fransız ve Alman kulüplerinden henüz Kerem Aktürkoğlu için 10 milyon Euro üzerinde teklif gelmedi.

Lyon cephesi 7-8 milyon Euro bütçe ayırdı ancak Galatasaray'ın bu rakamı kabul etmesi mümkün değil. Sarı-kırmızılıların 2026'ya kadar sözleşmesi olan oyuncuyu düşük rakama kesinlikle satmayacağı ve maaşına zam yapılarak takımda tutmayı planladığı öğrenildi.

Kerem Aktürkoğlu'nun hayallerini suya düşüren A Milli Takım kampı

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...