Kerem Aktürkoğlu için devler pusuda

Kerem Aktürkoğlu için devler pusuda

SPOR Haberleri

Atletico Madrid ve Arsenal, genç oyuncuyu transfer etmek için yarışıyor. Sarı kırmızılıların Kerem’i elde tutması zor görünüyor.

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray bu sezon ligde beklentilerin çok altında kalmasına rağmen UEFA Avrupa Ligi’nde gösterdiği performansla adından söz ettirmeyi başardı. Takımdaki bazı oyuncuların formu ise dev kulüplerin iştahını kabarttı. Aslan’ın hücum yollarında en etkili isimlerinin başında gelen Kerem Aktürkoğlu’nu bir süredir Atletico Madrid yakın takibe almıştı. Arsenal de Kerem’i liste başına yazdı.

MARCAO INTER'E Mİ?

Hem İspanyol hem de İngiliz kulübü millî oyuncuyu kadrolarına katmakta ısrarcı olduğunu menajerler vasıtasıyla sarı kırmızılılara bildirirken, Kerem’in piyasa değeri de bu rekabetten dolayı giderek artıyor. Bir kanca da bu sezon UEFA’da çıktığı bütün maçlarda haftanın 11’ine giren Marcao’ya için geldi. Milan’ın 25 yaşındaki stoper için 20 milyon avroyu gözden çıkardığı iddia edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...