Kayserispor'dan Point Hotel açıklaması: "Maçı satacak kadar aşağılık değiliz"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kayserispor'dan Point Hotel açıklaması: "Maçı satacak kadar aşağılık değiliz"

SPOR Haberleri

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in hotelinde kaldıkları için yapılan eleştirilere verdiği cevapta, "Dursun Özbek’in hotelinde dün kalırken suç değildi de bugün kalırken suç mu oldu? Yemek yediğimiz yeri de söyleyelim. Bu çok komik. Bunlar olacak şeyler mi?" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Kayserispor deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, bu mücadele öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in otelinde kaldıklarından dolayı yaşanan olayların sorulması üzerine Başkan Çamlı, şunları söyledi:

"MAÇI SATACAK KADAR AŞAĞILIK DEĞİLİZ"

"Fenerbahçe’de bizim, Beşiktaş’ta bizim, Kayseri’de bizim, Galatasaray’da bizim, hepsi Türkiye’nin takımı. Dursun Özbek’in otelinde dün kalırken suç değildi de bugün kalırken suç mu oldu? Yemek yediğimiz yeri de söyleyelim. Bu çok komik. Bunlar olacak şeyler mi? Ben sinirlenirsem çok ağır konuşurum. Bunlar ne şahsımla ne kulübümle bağdaşmaz. Biz Dursun Özbek’in otelinde kalıyoruz diye maçı satacak aşağılık davranış içerisine mi gireceğiz."

KAYSERİSPOR KAZANIRSA?

"Bunu söyleyenler ve konuşanlar utansın. Yenersek iyi, başka bir şey olursa, otel karşılığı maçı mı vermiş olacağız. Bu ne ahlaksızca tutum ve davranış. Kafasının arkasında bu türlü şeyler olanlar ancak bunu düşünemez. Biz çok namuslu, Anadolu’da şerefiyle yaşayan insanlarız. Biz buraya maç yapmaya geldik.

Galatasaray’ı yenebiliriz, berabere kalabiliriz, yenilebiliriz. Bunu ben yapmayacağım, sahada çocuklar yapacak. Duydum, sinir ve stresim tavan yaptı. Söylersem ağır söylerim. Kayserispor bunun test edileceği bir kulüp değil. Kayserispor, camiası ve sahada ter döken çocukların hepsi bu düşünce içerisinde olanlardan daha namuslu ve şereflidir. Bundan emin olabilir bütün ülke."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...