Kayserispor'da Cenk Gönen ve Mensah'ın ardından Mario Gavranovic de takımdan ayrıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kayserispor'da Cenk Gönen ve Mensah'ın ardından Mario Gavranovic de takımdan ayrıldı

SPOR Haberleri

Süper Lig'de sezonu transfer yasağıyla tamamlayan Kayserispor'da İsviçreli golcü  Mario Gavranovic ile yollar ayrıldı. 2021-2022 sezonu başında Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından transfer edilen forvet oyuncusunun sözleşmesi sona erdi. Sivasspor maçı kafilesine dahil edilmeyen Mario Gavranovic, takım arkadaşları ile vedalaştı. Daha önce de Cenk Gönen ve Bernard Mensah ayrılmıştı.

Kayserispor'da Cenk Gönen ve Mensah'ın ardından Mario Gavranovic de takımdan ayrıldı. İsviçreli forvet ile sözleşme yenilenmeyecek.

2 sezondur Kayserispor'da forma giyen Mario Gavranovic 55 maçta 16 gol 4 asistlik performans ortaya koydu. 3 sarı kart, 1 kez de kırmızı kart gören forvet futbolcusu bu sezon ise forma giydiği 22 Süper Lig maçında 4 gol, 1 asist ile oynadı.

https://twitter.com/KayserisporFK/status/1665701359092375554

SİVAS DEPLASMANINDA 9 EKSİK

Süper Lig'de sezonun son maçında Sivasspor ile karşılaşacak Kayserispor'da 9 futbolcu forma giyemeyecek. Hazırlıklarını tamamlayarak Sivas'a giden ve kampa giren sarı kırmızılı takımda sakatlığı devam eden Lionel Carole, Bernard Mensah, Ali Karimi, Dimitrios Kolovetsios, Emrah Başsan, takımdan ayrılan Cenk Gönen ve Mario Gavranovic, cezası bulunan Yaw Ackah ve düğün izninde olan Miguel Cardozo kafilede yer almadı.

Kayserispor'un yarın Sivasspor karşısında kalede Bilal Bayezit, defansta Gökhan Sazdağı, Majid Hosseini, Arif Kocaman, Joseph Attamah, orta alanda Carlos Mane, Ramazan Civelek, Olivier Kemen, Anthony Uzodimma, Baran Ali Gezek ve forvette Mame Thiam onbiri ile mücadele etmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...