Kayserispor'da Aykut Kocaman iddiası

Düzenleyen:
Kayserispor'da Aykut Kocaman iddiası

SPOR Haberleri

Geçen hafta adı Antalyaspor'la anılan teknik direktör Aykut Kocaman'ın adı şimdi de Bayram Bektaş ile yollarını ayıran Kayserispor'la anılıyor.

Bayram Bektaş'la yollarını ayıran Hes Kablo Kayserispor'da teknik direktör arayışları hız kazandı. Sarı-kırmızılı ekibin listesinin ilk sırasında ise Aykut Kocaman olduğu iddia edildi.

Geride bıraktığımız hafta Aykut Kocaman'ın adı Antalyaspor'la anılmış ancak Akdeniz ekibi Abdullah Avcı ile anlaşma sağlamıştı. Dün gece geç saatlerde Kayserispor'un Bayram Bektaş ile yollarını ayırmasının ardından Sarı-kırmızılı ekipte de arayışlar başladı.

DİĞER ADAYLAR ÜNAL KARAMAN VE BÜLENT KORKMAZ

İddiaya göre Kayserispor'un ilk adayı Aykut Kocaman. Kocaman'ın haricinde Ünal Karaman ve Bülent Korkmaz da sarı-kırmızılıların gündemindeki isimler. Son olarak İttifak Holding Konyaspor'da görev yapan tecürbeli teknik adam, şubat ayında yeşil-beyazlı ekipten ayrılmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...