Kayserispor-Fenerbahçe maçında insanlığın öldüğü an!

Kayserispor-Fenerbahçe maçında insanlığın öldüğü an!

SPOR Haberleri

Kayserispor-Fenerbahçe maçı öncesi ev sahibi ekibin bazı taraftarları, üzerinde Fenerbahçe forması bulunan küçük bir çocuğa tepki gösterdiler.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Kayserispor ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren maç öncesi tribünde istenmeyen görüntüler vardı...

Lig TV'de yer alan 'Maçın Öyküsü' programına yansıyan görüntülere göre; Birkaç Kayserispor taraftarı, üzerinde Fenerbahçe forması olduğu gerekçesiyle küçük çocuğa uzun süre tepki gösterdi.

Kayserispor taraftarının bulunduğu kale arkası tribününde yaşanan tartışmanın ardından olaydan çok korkan minik futbolsever gözyaşlarına boğuldu.

Bu görüntüler sosyal medyada Fenerbahçe taraftarlarının tepkisine neden olurken; Sarı-Lacivertli taraftarlar, küçük çocuğun Kadıköy'deki bir maça getirilmesi çağrısında bulundular.
Kaynak:Milliyet

Video:LigTV

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...