Kayserispor çıkış peşinde

/ Kaynak: AA
Kayserispor çıkış peşinde

SPOR Haberleri  / AA

Kayserispor'un yıldız futbolcusu Salih Dursun, Eskişehirspor maçından galip ayrılarak çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Kayserisporlu futbolcu Salih Dursun, hafta sonunda yapacakları Eskişehirspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak, çıkışa geçmek istediklerini söyledi. Dursun, yaptığı açıklamada, geride kalan haftalarda sakatlıklar ve kart cezaları nedeniyle puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Eskişehirspor maçında 3 puan alarak, taraftarın yüzünü güldürmek istediklerini ifade eden Dursun, şunları kaydetti,"Ligde ilk 14 haftada hedeflediğimiz sonuçları alamadık. Çok fazla puan kaybı yaşadık. Artık bir an önce alt sıralardan kurtulmayı istiyoruz. Bunun için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Önümüzde Eskişehirspor karşılaşması var. Eskişehirspor maçından 3 puan alarak, çıkışa geçmek istiyoruz. İnşallah istediğimiz sonucu alırız. Galibiyete çok ihtiyacımız var."
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...