Kayseri Erciyesspor'da Sivasspor mesaisi başladı

Kayseri Erciyesspor'da Sivasspor mesaisi başladı

SPOR Haberleri

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Sivasspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Hacı Boydak Tesislerinde teknik sorumlu Mustafa Şimşek Özkeş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ve koşuyla başladı. İdman, yarı sahada top çalışmasıyla sona erdi. İzinli olan Boye, Sylla ve Necati Ateş ile sakatlığı süren İlhan Parlak, antrenmana katılmadı.

Özkeş, idmandan önce AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geçen hafta sahalarında Balıkesirspor'u iyi futbol sergileyerek 4-0 mağlup ettiklerini hatırlattı.

Bu galibiyetle takımda morallerin yükseldiğini belirten Özkeş, "Takımımızın çok kaliteli oyunculardan kurulu olduğunu biliyoruz. Takımın bir galibiyetle öz güvenin yerine geleceğini düşünüyorduk. O bakımdan Balıkesirspor galibiyeti çok iyi oldu" diye konuştu.

Sivasspor'u yenebilecek güçte olduklarını vurgulayan Özkeş, şunları söyledi:

"Sivasspor maçı, Balıkesirspor karşılaşmasını kazandıktan sonra çok daha anlamlı hale geldi. Sivasspor karşısında iyi sonuç alırsak biraz daha üst sıralara çıkacağız. Sivasspor puan tablosunda gerimizde olan bir takım. Bu bakımdan Sivasspor'u yenerek rakibimizle puan farkını artırmayı düşünüyoruz. Çalışmalara başladık. Hafta boyunca yoğun tempoda çalışarak, rakibimizin karşısına en hazır şekilde çıkacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...