Kayseri Erciyesspor seri peşinde!

Kayseri Erciyesspor seri peşinde!

SPOR Haberleri

Ligde Gençlerbirliği'ne konuk olacak Kayseri Erciyesspor, bu maçtan galip ayrılarak, iyi gidişatını sürdürmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'de yarın Gençlerbirliği'ne konuk olacak Kayseri Erciyesspor, bu maçtan galip ayrılarak, iyi gidişatını sürdürmek istiyor. AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, üç maç süren galibiyet hasretinin ardından geçen hafta sahasında iyi bir oyun sonucunda Elazığspor'u 3-0 yenen mavi-siyahlı ekip, Gençlerbirliği karşısında da galibiyet hedefliyor. Ligin ikinci yarısında topladığı puanlarla küme düşme potasının üzerine çıkan Kayseri Erciyesspor, zorlu Ankara deplasmanında galibiyet serisine devam etmek için sahada olacak. Sezonun geride kalan haftalarında topladığı 29 puanla 15. sırada bulunan mavi-siyahlılar, Gençlerbirliği karşılaşmasından galip gelmesi halinde puanını 32'ye yükselterek, ligde kalma yolunda önemli bir adım daha atmış olacak.
Gençlerbirliği-Kayseri Erciyesspor arasında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yarın saat 13.30'da başlayacak maçı, hakem Barış Şimşek yönetecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...