Kayseri Erciyesspor galibiyete kilitlendi

Kayseri Erciyesspor galibiyete kilitlendi

SPOR Haberleri

Kulüp basın sözcüsü Savruk: "Bursaspor'u yenerek, ligdeki ikinci galibiyetimize ulaşmayı hedefliyoruz"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un basın sözcüsü Kaan Savruk, Bursaspor'u yenerek, ligdeki ikinci galibiyetlerine ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.
Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk 8 haftasında 1 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 8 puan topladıklarını hatırlattı. Bursaspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını vurgulayan Savruk, şunları kaydetti:
"Bursaspor ligin güçlü takımlarından. Kaliteli oyunculara sahip. Zorlu mücadelesi yüksek bir maç bizleri bekliyor. Bİz de kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Bizim de üst sıralara yükselme hedefimiz var. Bu anlamda Bursaspor maçı çıkış karşılaşmamız olabilir. Geride kalan 8 haftada 1 galibiyetimiz bulunuyor. Bursaspor'u yenerek, ligdeki ikinci galibiyetimize ulaşmayı hedefliyoruz. Centilmence bir karşılaşma olmasını temenni ediyoruz. İnşallah iyi bir futbol sonucunda sahadan 3 puanla ayrılan taraf biz oluruz."
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor-Bursaspor maçı, yarın saat 13.30'da Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...