Kayseri Erciyesspor, Eskişehir'i gözüne kestirdi

Kayseri Erciyesspor, Eskişehir'i gözüne kestirdi

SPOR Haberleri

Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk istedikleri futbolu sahaya yansıtmaları halinde Eskişehirspor karşısında 3 puanı alabileceklerini ifade etti.

Kayseri Erciyesspor Kulübü Basın Sözcüsü Kaan Savruk, Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor ile yarın yapacakları maçla ilgili "Taraftarımız önünde kendi futbolumuzu sahaya yansıtabilirsek galip gelen taraf biz oluruz" dedi. Savruk, takım olarak son haftalarda iyi bir oyun ortaya koyduklarını ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tura yükselmenin verdiği moralle Eskişehirspor maçına çıkacaklarını söyledi. Ligde geride kalan haftalarda Kayseri Erciyesspor'un iyi futbol oynadığını ancak sadece 3 maçtan galibiyetle ayrılabildiğini ifade eden Savruk, "Takımda moraller yerinde. Teknik heyet, kadrodan umutlu. Galip gelmemiz gereken bir karşılaşma. Eskişehirspor maçında taraftarımız önünde kendi futbolumuzu sahaya yansıtabilirsek galip gelen taraf biz oluruz. Alt sıralardan kurtulmak için puanlara ihtiyacımız var. Rakibimiz de kaliteli ve kendini kanıtlamış bir takım. Ligin iyi ekiplerinden biriyle oynayacağız. Zor fakat zevkli bir maç olacak" diye konuştu.
Savruk ayrıca maçın hafta içi oynanmasını da eleştirerek, "Ligde en çok hafta içi maç yapan takımlardan biriyiz. Bu hafta sonumuz da boş geçti. Buna pek anlam veremiyoruz" ifadelerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...