Kayseri Erciyes kendi evinde Gençlerbirliği'ni tek golle geçti

/ Kaynak: İHA
Kayseri Erciyes kendi evinde Gençlerbirliği'ni tek golle geçti

SPOR Haberleri  / İHA

Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında kendi evinde Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, takım olarak zor bir süreçten geçtiklerini belirterek, "Süper Lig'de oynamak istiyorsanız her anlamda Süper Lig'de olmanız lazım. Taraftar ve tesisiniz ile hazır olmanız gerekiyor. Biz de bugüne kadar bunun zorluklarını çekiyoruz. İyi niyetli olduğunuz sürece çözümler kolay oluyor. Bakıldığı zaman ilk dakikalardan itibaren çok arzulu bir Kayseri Erciyesspor vardı. Sahada birbirini bulan bir takım vardı. Bizim oyuncularımız ligin çok altında olan futbolcular değil. Belki bizim de bu kadar toleranslı davranmamamız gerekiyordu. Biz mümkün olduğu kadar kulübün de bütçesini düşünerek böyle bir kadro yaptık. Devre arasında yapılacak işi doğru yapmak lazım" dedi.Kayseri Erciyesspor futbolcusu Numan, maçın başından itibaren kontrolün kendilerinde olduğunu vurgulayarak, "Geçen haftaki galibiyetimizin önem kazanması için bu maç da önemliydi. Kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu.
GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise, Kayseri Erciyesspor'u tebrik ederek, "Gelirken beklentimiz iyi olmuştu. Milli takım araları bizi zorluyor. Bu zorluğu da yaşadık. İkili mücadelelerde istekli değildik. Bariz pas hataları yaptık. İlk yarı biterken golü yemek kötü oldu. Görüntü itibariyle gol atanın kazanacağı bir maçtı. Rakip attı ve kazandı. Kazanmak kadar kaybetmek de doğal. Buna takılmadan önümüzdeki maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
Gençlerbirliği futbolcusu Ferhat da, maça kötü başladıklarını ifade ederek, "Ama moralimizi bozmadık. Maça devam edelim ve bırakmayalım istedik. Neticede olmadı. Önümüzdeki maçlarda bunu telafi edeceğiz" dedi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...