Kayıp Prens Diego

Kayıp Prens Diego

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin büyük sükseyle kadrosuna kattığı Brezilyalı yıldız, ikinci Galatasaray maçında da oynayamazken kulübeye mahkûm oldu

Fenerbahçe'nin tek transferi, dünya yıldızı Diego Ribas, bu sezon oynanan 7 resmi maçın 5'inde forma giydi. Sambacının forma giymediği 2 maçın da Galatasaray derbisi olması, "Bu adam derbilerde oynamayacaksa neden alındı?" yorumlarını beraberinde getirdi. 'Yeni Alex' olarak lanse edilen ve 10 numaralı formayı sırtına geçiren Diego, Süper Kupa'yı sakatlığı nedeniyle kaçırmıştı ama sambacı Arena'da da yedek oturunca Fenerbahçe'ye katkısı tartışılmaya başlandı. Kariyerinde 99 golü, 99 asisti olan Brezilyalının sarı-lacivertli formayla katkı yapması bekleniyordu. Oysa forma giydiği 5 maçta da hiçbir varlık gösteremedi. Selefi Alex ise ilk sezonundaki 6 haftayı 2 gol, 3 asistle geçmiş, sezon sonunda da Fenerbahçe şampiyonluğa ulaşırken sambacı tam 24 gol kaydetmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...