Kavalcı'dan Manuel Fernandes açıklaması!

/ Kaynak: AA
Kavalcı'dan Manuel Fernandes açıklaması!

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, siyah-beyazlı takımla sezon sonu bağlarını koparacağı iddia edilen Manuel Fernandes'e sahip çıktı.

İstanbul Moda Haftası'nda yer alan mankenlerle bir mekanda eğlenirken fotoğrafları çekilen ve bu durum karşısında son derece rahat tavırlar sergilediği öne sürülen Portekizli futbolcunun, izin gününde istediğini yapmakta serbest olduğunu kaydeden Kavalcı yaptığı açıklamada şunları söyledi: nbsp;"Oyuncumuz maça çıkmayacaksa, antrenmandan kaçmamışsa, anlayacağınız izin günündeyse her ne isterse onu yapabilir. Zaten ne yapsa, ne dese suçlu gibi gözükecek, çünkü takımdaki varlığı tartışılıyor ve performansı istenilen seviyede değil. Her ne olursa olsun, bizde Fernandes için 'vurun abalıya' durumu yok. Oyuncumuzu, izin gününde gezmeye çıktı diye eleştirecek insanlar değiliz."
Beşiktaşlı yöneticiler olarak başlıca görevlerinin konuşmak değil, icraat üretmek olduğunu dile getiren Kavalcı, "Biz çıkıp da bu tür konular hakkında açıklama yapacak ya da konuşacak insanlar değiliz. Bir futbolcunun nerede, kiminle nasıl eğlendiği Beşiktaş'ın gerçek gündemi değildir. Biz, takımımızı nasıl daha iyi bir seviyeye getiririz, onun derdindeyiz. Fernandes sezon sonu gider veya kalır, konuyu oturup tartışırız ama hali hazırda bizim oyuncumuz. Kulübümüzde olduğu müddetçe sahip çıkmamız gereken ve çıkacağımız bir değerdir, sonrasını Allah bilir" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...