Katil bebek

Düzenleyen:
Katil bebek

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler, 1-0'lık avantajla gittiği Braga'da ilk 45’te Alper'le golü de buldu! Ancak Braga forması giymiş Bebek, 8 kişi bıraktığı takımımızı çeyrek finalden etti

MURAD TAMER

F.Bahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki kupa hayali Portekiz'de rezalet yönetim gösteren bir hakem yüzünden sona erdi. Sarı-lacivertliler 1-0'lık galibiyetin avantajıyla çıktığı Braga deplasmanında Hırvat hakem Ivan Bebek'in devreye girmesiyle 4-1 mağlup olarak Avrupa'ya havlu attı. Temsilcimiz maça rakip yarı sahada baskı yaparak başlamıştı. İlk maça 11'de başlayan Volkan Şen ve Ozan Tufan'ın yerine Nani ile Diego sahadaydı. Santranın hemen ardından Alper'in şutu rakibe çarparak az farkla kornere çıktı. Van Persie'nin 3. dakikada ağlara giden şutunda yan hakemin bayrağı havadaydı. 

Hakeme rağmen eşitledi
İyi oynarken golü kalemizde gördük. Ofsayt kokan pozisyonda Ahmet Hassan 12. dakikada fileleri havalandırdı: 1-0. Uçan Hollandalı Van Persie'nin 17. dakikadaki kafa şutunda top havadayken 'gol' diye ayağa kalktık ama meşin yuvarlak direği sıyırıp auta çıktı. Maçı uzatmalara taşıyan skoru bozmak için her iki ekip de karşılıklı olarak atağa kalkıyordu. Bu anlarda F.Bahçe rakiple olduğu kadar, çıldırtan kararlar veren hakem Bebek'le de mücadele ediyordu. Saçma sapan kartlar ve Pereira'nın tribüne gönderilmesiyle ateşlenen sarı-lacivertliler 45+3'te beraberliği yakaladı. Alper Topuk ceza sahası içinde önünde bulduğu topu tavana astı: 1-1.
8 kişi kaldık
Hakem hatalı kararlarını bir üst seviyeye çıkararak katliama başladı. Ofsaytla başlayan atakta Mehmet Topal ellerini saklamasına rağmen top koluna çarpınca hakem tartışmasız(!) penaltı noktasını gösterdi. Pozisyonda ikinci sarı kartını gören Topal kırmızı kartla atılınca 10 kişi kaldık. Bu arada oyuncumuz ilk sarı kartını da haksız yere görmüştü. Josue'nin ağlara giden penaltı golünden 5 dakika sonra Stojiljkovic skoru 3-1'e getirdi. Rafa'nın 83'te attığı gol gardımızı düşürdü: 4-1. Alper de 87'de kırmızı kart gördü. Son dakikada çılgına dönen Volkan Şen de atılınca sahada 8 kişi kaldık. Hayallerin bir anda kâbusa dönüştüğü gece oldu.. F.Bahçe belki de finale kadar yürüyeceği Avrupa yolunda Bebek'e çarpınca uçuruma yuvarlandı...

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...