Kasımpaşa'yı korkutan Beşiktaş istatistiği

Kasımpaşa'yı korkutan Beşiktaş istatistiği

SPOR Haberleri

Beşiktaş ile Kasımpaşa, lig tarihinde 21. kez karşılaşacak. Geride kalan 20 maçta siyah-beyazlıların galibiyetlerde 14'e 1'lik üstünlüğü bulunuyor.

Beşiktaş ile Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de yarın yapacakları maçla lig tarihinde 21. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligde geride kalan 20 maçta siyah-beyazlıların büyük üstünlüğü göze çarpıyor. Bugüne kadar oynanan müsabakalardan 14'ünü Beşiktaş kazandı, 5 maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa sadece son randevuda galibiyete ulaşabildi. Beşiktaş'ın lig maçlarındaki toplam 39 golüne, Kasımpaşa 13 golle yanıt verebildi. Geçen sezon yapılan maçları takımlar rakip sahada 3-1'lik sonuçlarla kazandı. Bu arada, Beşiktaş ile Kasımpaşa, iki aşamalı oynanan 1962-1963 sezonunda hem beyaz grupta hem de final grubunda birlikte yer alınca bir sezonda birbirleriyle toplam 4 maç yapmış oldular.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...