Kasımpaşalı futbolculardan Oğuzhan'a tepki

Kasımpaşalı futbolculardan Oğuzhan'a tepki

SPOR Haberleri

Kasımpaşalı oyuncular, devre arası "3 tane daha atacağız" diyen Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup'a tepki gösterdi

Lacivert-Beyazlılar, "Yaptığı büyük terbiyesizlik. Bu sözleri ona hiç mi hiç yakıştıramadık" ifadelerini kullandılar. Süper Lig'in 15. haftasında 2-1 kazandığı maçın tekrarında Beşiktaş'a 3-0mağlup olan Kasımpaşa'da eleştiri okları Siyah-Beyazlılar'ın genç yeteneği Oğuzhan Özyakup'a yöneldi. 3-0 sona eren ilk yarının ardından Oğuzhan'ın Kasımpaşa soyunma odasının önüne gelip "3 attık, 3 tane daha atacağız" demesi krize neden olmuştu. Paşa'dan İlker Avcıbay ve İlhan Eker, Oğuzhan'a bu sözlerinden dolayı tepki gösterirken; Siyah-Beyazlı futbolcu da koşarak soyunma odasının yolunu tutmuştu.

BİLİC VE TOLGA SAKİNLEŞTİRDİ


Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, kaptan Tolga Zengin ve Olcay Şahan'ın sakinleştirdiği Kasımpaşalı futbolcular, bu olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Bu davranışı Oğuzhan'ın gençliğine verdiklerini söyleyen Lacivert-Beyazlı oyuncular, "Oğuzhan'ın yaptığı çok büyük bir terbiyesizlik. Rakibi provoke etmenin hiçbir açıklaması olamaz. Biz bu sözleri ona hiçmi hiç yakıştıramadık. Onu böyle bilmezdik ve daha centilmen olmasını beklerdik. Kendisine çekidüzen vermesi gerekir" diyerek Beşiktaşlı yeteneği eleştirdiler.

'3 PUANIMIZ GASP EDİLDİ'


Kasımpaşa Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Beşiktaş yenilgisinin ardından sert bir açıklama yaptı. Kasımpaşa Kulübü'nün bundan böyle hiçbir zaman TFF'nin yanında olmayacağını ifade eden Öksüz şu ifadeleri kullandı: "Maçın tekrarı büyük bir hatadır. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e, '3 puanımızı gasp ettiniz' dedim. Bundan böyle Kasımpaşa Kulübü, TFF'nin ve Yıldırım Demirören'in asla ve asla yanında olmayacaktır."
HABERTÜRK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...