Kasımpaşa teknik direktörlüğü için Selçuk İnan iddiası! Serkan Rençber'le görüştü...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kasımpaşa teknik direktörlüğü için Selçuk İnan iddiası! Serkan Rençber'le görüştü...

SPOR Haberleri

Kasımpaşa'da Selçuk İnan sesleri... İstanbul'un Lacivert-Beyazlı ekibinde CEO Serkan Reçber, 37 yaşındaki antrenöre "Kasımpaşa'nın başına geç" teklifini iletti. Son olarak Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan ve pro-lisansı bulunan Selçuk İnan'ın önümüzdeki günlerde Kasımpaşa'yla el sıkışması bekleniyor.

Kasımpaşa'da Şenol Can'dan boşalan teknik direktörlük koltuğunan Selçuk İnan geliyor. 

Sezona Sami Uğurlu'yla devam ederek giren Kasımpaşa, 3. haftada Şenol Can'ı takımın başına getirmiş ancak 14. haftada yollarını ayırmıştı. Kasımpaşa Sportif Direktörü Serkan Reçber teknik direktörlük görevi için Selçuk İnan'a teklif yaptı.

KASIMPAŞA ISRARCI

Futbolu bıraktıktan sonra Selçuk İnan Fatih Terim'in ekibinde Sarı-Kırmızılı takımda görev yapmıştı. Genç teknik adamın teklifi kabul etmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Kasımpaşa kulübü Selçuk İnan'a daha önce de teknik direktörlük teklifi yapmıştı. O dönem Fatih Terim'in ekibinde bulunan Selçuk İnan teklife sıcak yaklaşmamıştı.

Volkan Demirel'in Karagümrük ve Hatayspor deneyimlerinin ardından bir başka eski A Milli yıldız da teknik direktörlük kariyerine Süper Lig'de başlıyor.

SELÇUK İNAN'IN EKİBİ BİLE HAZIR

Daha önce verdiği bir röportajda teknik direktörlük için ekibini oluşturduğunu aktaran Selçuk İnan, "Eski takım arkadaşlarımdan bir ekip oluşturmadım. Daha tecrübeli, bir araya gelmesi kolay olmayan bir ekip oldu. Güzel bir ekip olduk. Pro lisansı bekliyoruz. Ekipte isim vermeyeyim ancak yabancı bir hoca da var" demişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...