Kasımpaşa taraftarından Hilmi Öksüz'e istifa çağrısı

/ Kaynak: AA
Kasımpaşa taraftarından Hilmi Öksüz'e istifa çağrısı

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'de haftanın zorlu maçında Kasımpaşa taraftarı, 'Öksüz istifa' tezahüratlarıyla Kasımpaşa Başkanvekili Hilmi Öksüz'ü istifaya davet etti

Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta maçında Kasımpaşa ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçta gülen taraf 3-1'lık skorla Kasımpaşa oldu. Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren golleri 9. dakikada Andre Castro Pereira, 24. dakikada (penaltı) Ezequiel Oscar Scarione ve 69. dakikada Ryan Babel kaydetti. Kayserispor'un tek golü ise 86. dakikada Jaja'dan geldi. Geçtiğimiz hafta Kardemir Karabükspor deplasmanında beklemediği bir yengilgi alan Kasımpaşa, Kayserispor karşısında oldukça istekli bir görüntü sergiledi. Üç yeni transferlerinin golüyle galibiyete ulaşan Kasımpaşa bu sezon ilk kez puanla tanışmış oldu. Kasımpaşa deplasmanında zaman zaman önemli pozisyonlar yakalayan Kayserispor, 86. dakikada yeni transferi Jaja ile farkı ikiye indirdi ancak kalan bölümde başka gol bulamadı. Bu arada ev sahibi Kasımpaşa'da taraftarlar maç boyunca 'Öksüz istifa' tezahüratlarıyla Kasımpaşa Başkanvekili Hilmi Öksüz'ü istifaya davet etti. Kasımpaşa aldığı galibiyetin ardından puanını 3 yaptı. Kayserispor da haftayı 3 puanla kapattı. Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta Kasımpaşa, Torku Konyaspor'a konuk olacak. Kayserispor ise Elazığspor'u ağırlayacak.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...