Kasımpaşa Beşiktaş maçı bu maçı hatırlattı

Kasımpaşa Beşiktaş maçı bu maçı hatırlattı

SPOR Haberleri

Olaylı Kasımpaşa-Beşiktaş maçındaki hakem kararlarına örnek olabilecek bir karar ise 2011'de Hollanda'da Ajax-Alkmaar maçında alınmıştı.

Kasımpaşa-Beşiktaş maçı nda yaşanan olaylar beraberinde bir çok soruyu da gündeme getirdi. Bu duruma örnek olabilecek bir karar ise 2011 yılında Hollanda'da alınmıştı. Kasımpaşa-Beşiktaş maçında yaşananların ardından "Peki şimdi ne olacak?" soruları sorulmaya başlandı. nbsp;Siyah Beyazlıların hücum yaptığı pozisyonda Fernandes'e vuran taraftar, Portekizli oyuncuyu düşürmüş, daha sonra Beşiktaşlı Ramon Motta ve Hugo Almeida da, Kasımpaşalı oyuncular tarafından etkisiz hale getirilen kişiyi tekmelemişti. Olayın ardından hakem Barış Şimşek, Almeida ve Motta'ya kırmızı kart göstermişti. Bu olayın yankıları sürerken, 2011 yılında Hollanda Kupası'nda oynanan Ajax-Alkmaar maçı akıllara geldi. Amsterdam Arena'daki maçta, ev sahibi takım taraftarı sahaya girerek Alkmaar'ın kalecisi Esteban Alvarado'ya doğru koşmaya başlamıştı. Son anda durumu fark eden Alvarado ise üzerine gelen kişiyi, tekme atarak yere düşürmüş, daha sonra hakem tarafından kırmızı kartla oyundan atılmıştı. Henüz ilk yarısı tamamlanmış maçta konuk takım teknik direktörü Gert Jan Verbeek takımını sahadan çekmiş ve karşılaşma tehir edilmişti. Maçın ardından Hollanda Futbol Federasyonu, Esteban Alvarado'nun kırmızı kartının iptal edilmesine, maçın tekrarına ve sadece çocukların izlemesine karar vermişti. Kaleci Alvarado'nun da forma giydiği tekrar maçını alkmaar 3-2 kazanmıştı.
Kasımpaşa Beşiktaş maçı bu maçı hatırlattı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...