Kartalın yeni yüzü

Düzenleyen:
Kartalın yeni yüzü

SPOR Haberleri

Q17, siyah-beyazlıların yeni sezon formasıyla ilk pozunu verdi, kulüp “reklamlara” geçti. Formanın fiyatı 155 TL

Hem tamamen duygusal hem de psikolojik! Yeni sezon öncesinde kulüpler forma tanıtımları için defileler düzenler, tanıtımlar yapardı! Beşiktaş Kulübü, bu anlamda sezonu erken açtı! Resmi twitter hesabından Ricardo Quresmanı’nın yeni sezonun formalarından beyazıyla çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Bir anlamda reklama ve tanıtıma sosyal mecrada başladı. Yeni ekran yüzü olarak da Quaresma’yı kullandı. Alt açılımlarında ise hem psikolojik motivasyon hem de gönderme vardı.

Gomez’e mesaj mı?
Kulübün Q17’li formayı paylaşması Mario Gomez’e de mesaj olarak yorumlandı. Gerekçesinde ise  geçen sezon yönetim, teknik ekip ve taraftarın 1 numaralı sevgilisi olan Alman forvetin henüz kararını vermemiş olması ve işi ağırdan almasının payı vardı. Böyle devam ederse siyah-beyazlıların yeni sezondaki en önemli değerinin Quaresma olması bekleniyor. Çünkü yönetim, Mario Gomez gitse bile çok büyük bir transfer yapmayı düşünmüyor. Bu arada EURO 2016’da Almanya ile yoluna devam eden Gomez’e Almanya ve Fransa’dan talipler olduğu ifade ediliyor.
Kartalın yeni yüzü
“Önce Biz Vardık” sloganıyla satışa sunulan ve ilk kez Quaresma’nın giydiği yeni sezon formaları 155 TL’den satılıyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...