Kartalın taraftar kampanyası! Trabzonspor maçı öncesi biletler 1 liradan satışa çıktı

Düzenleyen:
Kartalın taraftar kampanyası! Trabzonspor maçı öncesi biletler 1 liradan satışa çıktı

SPOR Haberleri

Beşiktaş, hafta sonu oynayacağı Trabzonspor maçı öncesi taraftarını heyecanlandıran bir karar aldı. Derbinin heyecanını yükseltmek isteyen Siyah-Beyazlı ekip, antrenmanlarını Vodafone Park'ta yapma kararı almıştı. Alınan karar sonrası bir açıklama daha yapan Beşiktaş, antrenman biletlerini 1 TL’den satışa çıkartacağını duyurdu.

Beşiktaş kritik Trabzonspor maçı hazırlıklarına şimdiden başladı. 3 Nisan Pazar günü Trabzonspor’la karşılaşacak olan Siyah-Beyazlılar, taraftarın heyecanını yükseltmek için Vodafone Park'ta antrenman yapma kararı aldı. Alınan karar sonrası bir sürpriz karar daha alan yönetim, antrenman biletlerinin 1 liradan satışa çıkarılacağını duyurdu. 

BİLETLER 1 TL’DEN SATILACAK 

Beşiktaş’ın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Trabzonspor ile oynayacağımız maçın hazırlıkları kapsamında, 1 Nisan Cuma günü saat 18.15'te Vodafone Park'ta taraftarlarımıza açık olarak antrenman gerçekleştirecek. Antrenman biletleri, bugün 1 TL bedelle satışa sunulacak" ifadeleri yer aldı.

Kartalın taraftar kampanyası! Trabzonspor maçı öncesi biletler 1 liradan satışa çıktıBeşiktaş'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...