Kartal'ın stat sorunu sürüyor!

Kartal'ın stat sorunu sürüyor!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'a Atatürk Olimpiyat Stadı'ndan yine kötü haber geldi. Milli maçlar arasında bakıma alınan stadın 19 Ekim'e yetişmesinin zor olduğu açıklandı

Beşiktaş'ta stat problemi sürüyor... Milli maçlar arasında bakıma alınan Atatürk Olimpiyat Stadı nedeniyle siyah-beyazlılar, Sivasspor karşılaşmasını İstanbul Başakşehir'in stadında oynamak istiyor. Beşiktaş, aksi bir durumda ise Sivasspor maçını deplasmanda oynamak için Futbol Federasyonu'na başvuracak.
Vodafone Arena inşaatı nedeniyle uzun süredir maçlarını kendi sahasında oynayamayan Beşiktaş, stat konusunda bir türlü istediği şartları oluşturamadı. Sezona Atatürk Olimpiyat Stadı'nda başlayan siyah beyazlılar, taraftarın maçlara ilgi göstermemesi ve zemin sorunu nedeniyle farklı stat arayaşına gitmek zorunda kaldı.


SİVAS MAÇI ZORA GİRDİ
Milli maçlar arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nın bozulan zeminin bakıma alınması ise Beşiktaş'ı daha da zora soktu. Olimpiyat Stadı'daki çimin yenilenmesi için Şile'den 50 ton kum döküldü. Çimin sağlıklı bir şekilde büyümesi içinse 3 haftadan fazla dinlendirilmesi gerekiyor. Bu durum Beşiktaş'ın Sivasspor ile 19 Ekim'de oynayacağı maçın Olimpiyat'ta gerçekleşmesini zora soktu.


FEDERASYONA DEPLASMAN TEKLİFİ
Stat yetkilileriyle görüşen siyah beyazlı yöneticiler, Sivasspor maçı için farklı arayışlara başladı. İstanbul Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile yapılacak görüşme sonrası somut bir karar alınacak. Beşiktaş, nbsp;Başakşehir'den olumsuz yanıt alması durumunda, Sivasspor maçını deplasmanda oynamak için Futbol Federasyonu'na başvuracak. Bu durumda ligin ikinci yarısındaki karşılaşma İstanbul'da oynanacak.


DERBİ VE PARTİZAN MAÇINA YETİŞECEK Mİ?
Olimpiyat Stad'ındaki bakımın normal seyrinde devam etmesi durumunda ligin 8. hatasındaki Fenerbahçe ve 6 Kasım'daki Partizan maçlarına yetişecek. Ntvspor


nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...