Kartal'dan havalı start

Kartal'dan havalı start

SPOR Haberleri

Son şampiyon evinde 1,5 yıl sonra buluştuğu taraftarına galibiyetle hoş geldin dedi. N'Koudou sezonun ilk golünü atarken, 38'lik Atiba futbolu ve golüyle yine parmak ısırttı. Kapanışı Larin yaptı. Kartal mükemmel başladı...

MURAD TAMER

Son Şampiyon Beşiktaş kaldığı yerden devam ediyor. Öz güveni ilk düdükten itibaren belli olan siyah beyazlılar maça 4-1-4-1 dizilişiyle başladı. Yeni transfer Salih Uçan ön libero ve 10 numara bölgesi arasında gidip gelirken aradaki köprü görevinde başarılıydı. Şampiyon kadronun korunmasından dolayı sezon başında takımların yaşadığı uyum probleminden Beşiktaş'ta eser yoktu. Böyle olunca gol de henüz 8. dakikada geldi. Sonrasında da baskıya devam eden Beşiktaş vardı sahada.

Ghezzal sessiz
Hareketli hücum ederek rakip yarı alanda rahat top çeviren siyah beyazlılarda en hazır gözüken isimler arasındaki N'Koudou, Rosier ve Atiba'nın iş birliğiyle ikinci gol geldi. Ghezzal takımla tek idman yaparak çıktığı ilk maçta geçen sezonki üretkenliğini sergileyemedi. Kenan Karaman ise hareketliydi, asist de yaptı ama gözler Aboubakar gibi yırtıcı bir santrfor aradı. Beşiktaş için harika başlayan ilk maçta geçen sezon takımın en golcüsü  olan Larin perdeyi kapattı.

N’Koudou golünü beğendi
Yeni sezonun açılış golünü atan Beşiktaş'ın kanat oyuncusu Kevin N'Koudou, "İlk maçımızdı, geri döndük, futbola dönmek güzel, taraftarımızla buluşmak güzel. Hem futbolcular için hem de taraftarımız için çok güzel" derken, "Golde ortayı hissettim, içeri girdim, kontrol ettim, fena da şut değildi, güzel gol attım" sözlerini kullandı.

Salih: Hazır değilim
Kartal'ın yenilerinden Salih Uçan ise, "Hazırlık dönemine iyi başladım, ilk hazırlık maçında darbe aldığım için 5-6 antrenman kaçırdım. Yavaş yavaş enerjimi toplayacağım. İyi skorla başladık, bence zamanla daha iyi olacağız. İyi oynadığımı düşünüyorum. Taraftar önünde heyecan da vardı, güzel geçtiğini söyleyebilirim" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...