Kartal’dan dev proje: Geleceğin yıldızlarının önünü açacak

- Güncelleme:
Kartal’dan dev proje: Geleceğin yıldızlarının önünü açacak

Spor Haberleri

İki kulüp transferlerde beraber çalışacak. Altyapı değişim programları sayesinde geleceğin yıldızlarının önü açılacak.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş, depremzedeler yararına düzenlenecek olan özel maçta, bugün saat 20.30’da İspanyol devi Atletico Madrid’i misafir edecek. Bu özel maç öncesi iki kulüp gelecek adına çok önemli bir anlaşmaya imza attı. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin girişimleriyle yapılan anlaşma çerçevesinde iki kulüp ilerleyen dönemlerde futbolcu transferleri ve altyapı programlarının da içinde yer aldığı bazı organizasyonlarda beraber çalışacak.

Beykoz Paşamandıra’daki arazi için prosedürleri tamamlayan ve buraya dünya çapında bir altyapı tesisi kazandırmak için harekete geçen Başkan Ahmet Nur Çebi’nin planı büyük. İspanyol devi Atletico Madrid’le yapılacak anlaşmayla bu tesislerde her iki kulüp arasında her yaşta ve branşta hazırlık maçları ile turnuvalar organize edilebilecek.  Antrenör değişim ve eğitim programları ile profesyonellerin eğitimi ve değişimi de yapılabilecek.

DOLMABAHÇE’DE ŞENLİK

Depremzedeler yararına düzenlenecek olan Beşiktaş-Atletico Madrid maçına büyük ilgi var. Dolmabahçe’de bu akşam 20.30’da başlayacak maç için 20 binden fazla bilet satıldığı öğrenildi. Bilet satışından elde edilen gelir deprem bölgesine bağışlanacak. 

GENÇ YILDIZ ŞAŞIRTTI

Beşiktaş’tan Torino’ya transfer olan, bekleneni veremeyince kiralandığı Sampdoria’da da 46 dakika süre alabilen Emirhan İlkhan’dan ilginç çıkış geldi. U19 Millî Takımı’na yapılan davetleri reddeden 18 yaşındaki oyuncu “Beni ancak U21’e çağırırsanız gelirim” şeklinde cevap verdi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...