Kartal'da Yıldırım öfkesi

Kartal'da Yıldırım öfkesi

SPOR Haberleri

İlker Meral'e Töre'yi attığı için kızan yöneticiler, Fenerbahçe derbisine atanan Bülent Yıldırım'dan da rahatsız. Orman, basın toplantısı yapacak

BEŞİKTAŞ'TA Kayseri'de yaşanan olaylar yönetimi çileden çıkardı. Siyah-Beyazlılarda yaşanan hakem hataları kadar F.Bahçe derbisine Bülent Yıldırım'ın atanması sert tepkiye yol açtı. Kartal'da İlker Meral'in Erciyes maçında triosu ile birlikte Gökhan Töre'yi atması, rakibin lehine daha çok avantaj düdükleri çalması tepkilere yol açtı. Töre'nin kırmızı kartını haksız ve çok gereksiz bulan yönetim kendi oyuncusunu eleştiriyor ancak Meral'i de bu konuda suçluyor.


FB'NİN KADROLU HAKEMİ
Öte yandan pazar günü Olimpiyat'ta oynanacak Beşiktaş-F.Bahçe derbisinde MHK'nin Bülent Yıldırım'ı ataması bardağı taşırdı. MHK Başkanı Zekeriya Alp'e gönül koyan ama asıl suçlunun atama komitesinde olduğunu düşünen Beşiktaş yönetimi artık susmayacak. Çaykur Rize maçında 3 tane pozisyonda penaltı bekleyen ama ağzını bıçak açmayan yönetim o gün futbol takımının kötü oynadığı gerekçesiyle bir duruş sergilemişti. Ancak sonraki haftalarda gelişen olaylar sabırları taşırdı. Camianın önde gelenleri Yıldırım için "Fener'in kadrolu hakemi" eleştirisinde bulunuyor.


ORMAN NELER SÖYLER?
Derbi öncesinde ise Başkan Fikret Orman bugün bir basın toplantısı yapacak. Orman, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde saat 14.00'te gündeme ilişkin konuşmalar yapmak üzere basına davet gönderdi. İçerik belirtilmezken Orman'ın Gökhan Töre olayı ve Bülent Yıldırım'ın atanması başta olmak üzere tüm konular üzerinde açıklama yapması bekleniyor. Akşam

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...